Skrivnosti družine Beckham: Ni vse tako krasno

V širšem in ožjem krogu Beckhamovih se je zgodilo kar nekaj stvari, o katerih slavna britanska družina najraje molči.

16.10.2023 ob 10:51 | Foto: Marco Bello/Reuters (naslovna), Instagram | Avtor: M. FL.

Skrivnosti družine Beckham: Ni vse tako krasno

Ob kraljevi družini so Beckhamovi nedvomno ena najslavnejših rodbin na Otoku. Nekdanji nogometni zvezdnik David in bivša članica skupine Spice Girls Victoria sta ustvarila imperiji, ki je po ocenah vreden kar milijardo funtov, sta modni ikoni, nepogrešljiv del družabne scene in tudi družinska človeka.

Skupaj sta premagala številne ovire, o katerih odkrito pripovedujeta v novem dokumentarnem filmu o njuni družini, a so stvari, o katerih ne razglabljata prav rada. Znotraj njunega širšega in ožjega kroga se je odvijalo (in se še odvija) kar nekaj manj znanih dram.

Prevarantski svak Victorie Beckham

Darren Flood je sicer že bivši svak slavne Posh. Med leti 2009 in 2014 je bil poročen z njeno sestro Luise Adams in bil leta 2019 obsojen na 30 mesecev zaporne kazni ter plačilo globe v višini 190.000 britanskih funtov.

Flood, bivši direktor podjetja The Commodities Link (TCL) je bil zaradi goljufije obsojen s še sedmimi pajdaši. Ti so klicali žrtve, največkrat upokojence, in jih prepričevali v vložke v zemeljske kovine, ki so bile praktično brez vsakršne vrednosti, a so jim obljubljali bogate donose. Tako so od posameznikov iztržili tudi po več tisoč funtov.

Flood je pri tem izkoristil poznanstvo z Davidom in Victorio ter je ciljal tudi na premožnejše vlagatelje. Eden od njih je bil oče nekdanjega angleškega nogometaša Joeja Cola.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spice (@spicegirlsandbritney)

Umazan razhod Joanne Beckham  

Mlajša sestra Davida Joanne se je med leti 2009 in 2017 sestajala z britanskim resničnostnim zvezdnikom in tekmovalcem v šovu Big Brother Krisom Donnellyjem. Leta 2017 se jima je rodila hčerka Peggy, kmalu po njenem rojstvu je bilo konec njune skupne zgodbe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Media Eye (@mediaeye)

Pol leta po razhodu je Kris obtožil bivšo, da mu je v petih mesecih samo enkrat dovolila videti hčerko.

Tedaj je na instagramu objavil skupno fotografijo z otrokom in zapisal, da se ne bo ustavil, dokler je ne bo lahko znova pogosteje objemal. Resničnostni zvezdnik je postal obraz kampanje pravica za očete (Fathers4Justice), ki se bori za pravičnejšo obravnavo očetov v ločitvenih dramah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K R I S D O N N E L L Y (@krissydonners)

K podpori društva je pozval tudi nesojenega svaka: "Prosim Davida Beckhama, naj se mi pridruži in podpre gibanje #Fathers4Justice in tako pomaga otrokom, da bodo za božič lahko skupaj z očeti."

Huda kri med taščo in snaho?

Ko se je aprila 2022 z najstarejšim sinom Victorie in Davida  Brooklynom Beckhamom poročila ameriška dedinja Nicola Peltz, so bile vse oči uprte v mladi par.

A kmalu so se pojavile govorice, da med mamo in nevesto prihaja do hude krvi. Glavni razlog za spor, ki sta ga obe zanikali, naj bi bilo dejstvo, da Nicole na poroki ni hotela nositi obleke iz taščine kolekcije.

Takole je vse skupaj za Variety pojasnila Nicole: "Velikokrat sem že povedala, da med nama ni nobene hude krvi. Nihče nikoli ne napiše nič lepega."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bliss Bridal (@blissbridalct)

Odpisani nečak

Ne živijo vsi Beckhamovi na veliki nogi. Leta 2018 je Davidov nečak Freddie Every v intervjuju za The Mirror povedal, da ima na računu vsega skupaj 1,36 funta, živi z očetom Colinom v enosobnem občinskem stanovanju in se vozi s kolesom, ker si z očetom ne moreta privoščiti avtomobila.

Tedaj 17-letni mladenič je zaupal, da od takrat, ko sta se po 11. letih zakona leta 2010  ločila njegova mama, Davidova sestra Lynne in njegov oče, živi pri slednjem in da slavnega strica ni videl že leta.

"Rad bi šel z njim na kosilo in se pogovarjal o tem in onem. Za nič več ne prosim. Še vedno so moja družina in rad bi jih še kdaj videl," je dejal in razkril: "Kot otroci smo se z bratranci velikokrat igrali skupaj, na tiste čase imam lepe spomine, vozili smo se s kolesi, iskali velikonočna jajčka.

Nenadoma se je vse končalo in videvam jih samo še po televiziji."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAVID BECKHAM (@beckham_fans_kerala)

Spor med očetom in sinom

David je bil s strani očeta Teda vedno deležen vse podpore, njun odnos pa se je močno ohladil potem, ko sta starša zvezdnika leta 2002 ločila.

Leto pred tem je bivši nogometaš v biografiji očetu namenil te besede: "Rad ima mojo mamo, vendar ni dovolj pozoren do nje. Hladen in sarkastičen je, hitro se razjezi. Kar mi je pri sebi najmanj všeč, je moja nagla jeza. Mislim, da imam to po očetu."

Da je njegov sin prestopil k Real Madridu, je Tod leta 2003 izvedel od Davidovega agenta in tedaj povedal, da je bila to zanj boleča zaušnica. Javno je managerju Manchesterja Uniteda očital izdajo, kar je razjezilo Davida in očeta ni povabil na uraden podpis pogodbe.

Leta 2006 mu je nogometaš poslal vstopnice za svetovno prvenstvo, vendar se ni hotel sestati z očetom. Do sprave je prišlo leto kasneje, ko je Ted utrpel skoraj usodno srčno kap. David je nemudoma priletel k njemu iz Los Angelesa in zakopala sta bojno sekiro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Povzeto po portalu Mirror Online

Preberite še: Obnašanje Meghan Markle ali kaj pomeni biti markled

Morda vas zanima tudi: Tragično življenje princese Diane: To je tisto, kar je skušala doseči s svojimi dejanji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)