Obnašanje Meghan Markle ali kaj pomeni biti markled

Meghan Markle z izjemno lahkoto meče ljudi iz ožjega kroga, njeno obnašanje ima celo svoje ime.

2.8.2023 ob 9:00 | Foto: Caitlin Ochs/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Obnašanje Meghan Markle ali kaj pomeni biti markled

Nedavna uradna predstavitev lionela Messija na stadionu nogometnega kluba Miami Inter, s katerim je argentinski nogometaš pogodbo podpisal do leta 2025, je bilo razglašeno za enega največjih dogodkov v mestu na Floridi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

V živo si ga je ogledalo veliko znanih imen, od Kim Kardashian do Serene Williams, med povabljenci pa ni bilo princa Harryja in Meghan Markle.

Dejstvo, da jima Victoria in David Beckham, ki je solatnik kluba, nista poslala vabila, je mnogim padlo v oči. Kajti Susseksa naj bi sta bila velika prijatelja Beckhamovih. Par je bil leta 2018 celo povabljen na kraljevo poroko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by harry&meghan (@harry.and.meghan_)

Odgovor na vprašanje, kaj se je zgodilo z nekdaj prijateljskima paroma, pojasnjuje nedavno skovan termin markled. Ta označuje za vojvodinjo značilno obnašanje, ko iz svojega življenja zlahka izbriše prijatelje. Beseda je sestavljena iz Meghaninega priimka in glagola erased (izbrisan).

Seznam oseb, ki so bili markled, je, četudi odštejemo člane njene družine, kar obsežen. Na njem se nahaja Meghanina najboljša prijateljica iz otroštva Ninaki Priddy. Z njo se je Meghan sprla zaradi odnosa do njenega bivšega moža Trevorja Engelsona, s katerim je Ninaki še vedno prijateljica.

Sledi še ena najboljša prijateljica: stilistka Jessica Mulroney. Ta je bila na njeni poroki s princem njena družica, a jo je Marklova preprosto prečrtala s seznama prijateljic. Razlog: rasno obarvan spor Jessice s spletno vplivnico  Sasho Exeter.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Nina Show (@theninashow_royal)

Kar zadeva Davida in Victorio se je pojavila domneva, da sta najšibkejši člen med osebami, ki naj bi jim Meghan lahko zaupala. Prav Beckhamova naj bi bila vir s Susseksoma povezanih informacij za Daily Mail on Sunday, ta namigovanja so razbesnela nekdanjega nogometaša in njegovo ženo.

Bila sta užaljena, saj sta bila Meghan in Harryju vedno v veliko oporo, kadar sta bila v Veliki Britaniji in nista mogla verjeti, da sta bila označena za vohuna.

Najbolj ju je užalilo dejstvo, da se Meghan ni niti potrudila razjasniti zadeve na štiri oči, temveč ju je preprosto izbrisala in šla naprej. Onadva sta zato izbrisala Harryja in Meghan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Meghan se je po novem zbližala z drugo Victorio, Victorio Jackson, katere 11,5 milijona dolarjev vredna vila se nahaja v Montecitu. Ona in njen mož Bill Guthy sta obogatela z marketinško dejavnostjo na področju kozmetike in imata donosne pogodbe s kozmetičnimi znamkami, ki sta jih lansirali denimo Jennifer Lopez in Cindy Crawford, piše Daily Mail.

Prijateljstvo cveti in britanski mediji poročajo, da se Meghan in Victoria obožujeta. V ožjem krogu vojvodinje je po novem frizerka Amanda Leone, katere salon je v trgovskem centru v Montecitu in deluje pod pokroviteljstvom Meghanine druge dobre prijateljice  Ellen DeGeneres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E&P (@ellendegeneresandportiaderossi)

Zbližala se je z vplivnim Arijem Emanuelom, šefom hollywoodske  agencije William Morris Endeavor, s katero je Meghan aprila letos podpisala pogodbo. Poročen je z modno kreatorko  Sarah Staudinger, njeno rožnato obleko je vojvodinja pred kratkim nosila na košarkarski tekmi med moštvi LA Lakers in Memphis Grizzlies.

Glavna v novi mreži vojvodinje pa je feministična ikona Gloria Steinem. "Redno se pogovarjata," je povedal vir, blizu pisateljice in urednice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Steinem (@gloriasteinem)

Zdi se, da imajo vsa Meghanina nova prijateljstva poslovno ozadje. Morda ji bodo lahko pomagala, če se bo res nekoč hotela vključiti v ameriško politično življenje. In Beckhamova bi bila pri tem, roko na srce, nemočna.

Povzeto po portalu Gloria.hr

Preberite še: Meghan Markle ima načrt! Z jasnim namenom je okoli sebe zbrala posebne ženske

Morda vas zanima tudi: Prekinitev prijateljstva: kdaj je to smiselno in kako to naredimo na ustrezen način


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)