Victoria Beckham odkrila, česa v zakonu z Davidom ni nikoli dopustila

Victoria in David Beckham sta poročena že od leta 1999 in v zakonu sta okusila mnoge vzpone in padce.

4.5.2023 ob 8:54 | Foto: Profimedia, Instagram, | Avtor: M. FL.

Victoria Beckham odkrila, česa v zakonu z Davidom ni nikoli dopustila

Victoria in David Beckham sta par od leta 1997, poročila sta se leta 1999.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pimenta no teu... é refresco! (@pimentanoteu)

Čeprav sta sedaj zgledna zakonca, je nekdanja članica skupine Spice Girls možu v preteklosti velikokrat pogledala skozi prste in mu zato, da bi obdržala družino, odpustila nezvestobo.

Najodmevnejši skok čez plot nekdanjega nogometaša se je zgodil leta 2003. Tedaj so Davida opazili v nočnem klubu v Madridu v družbi ženske, ki ni bila njegova žena, temveč osebna asistentka Rebecca Loos.

Tabloidi so takrat namigovali, da se večer zanju ni končal v klubu in da je Victoria hitro ukrepala ter Rebecci v kratkih sporočilih svetovala, naj se drži stran od njenega moža.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANICK ⚡️ (@elreydelglam)

Čeprav je David  zanikal, da je njegov zakon v krizi, se je brat Rebecce pohvalil, da mu je sestra kasneje zaupala, da je preživela vročo noč z nogometašem in šele tedaj mu je bilo resnično jasno, zakaj je bila ob menjavi službe tako strta.

Rebecca je leto dni po aferi v intervjuju za SKY TV pripovedovala, da zadeva ni bila tako nedolžna, kot jo je prikazal nogometaš: "Mislim, da je bila kemija med mano in Davidom močna in ljudje okoli njega niso bili zadovoljni, ker sem bila zelo neprofesionalna, on pa je poročen moški," je takrat povedala.

"Je zelo radodaren ljubimec. Veliko daje. Ugaja. Ve, kaj hočeš. Lepo je bilo z njim in ničesar ne obžalujem, čeprav vem, da nisva ravnala prav."

A kot rečeno, par je uspešno prestal takšne in drugačne preizkušnje in živi skladno zakonsko ter družinsko življenje. Kljub temu obstaja nekaj, česar Victoria Davidu nikoli ni pokazala. Kaj to je, je zaupala v nedavni objavi na instagramu.

S sledilci je delila video, v katerem si nanaša ličila in ko pridejo na vrsto obrvi, pove, da nikomur, niti možu, ni dopustila, da bi jo z videl neurejenimi obrvmi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Pretirano puljenje je moje obrvi poškodovalo tako, da nisem bila več zadovoljna z njimi. Med dlačicami so ostali razmahi, ki jih moram zapolniti. Tudi s primernim svinčnikom," pripoveduje Victorija, ki je v javnosti sicer vedno brezhibno urejena.  

Davidova kompulzivno obsesivna motnja

Ima pa tudi njen soprog pomanjkljivost, ki jo ona težko spregleda. Ta je veliko resnejša od njene. Nekdanji nogometaš namreč trpi za obsesivno kompulzivno motnjo. Oboževalce je presenetil z izpovedjo, da pogosto ostaja buden čez noč in … čisti.

"Ko vsi spijo, hodim naokoli in čistim po hiši. Čistim sveče, do visokega sijaja loščim steklene površine, pospravljam in pazim, da je vse urejeno. Viktorji grem zato res na živce. Velikokrat se prepirava zaradi tega."

David Beckham bo svojo življenjsko zgodbo razgrnil v Netflixovi dokumentarni seriji. Ob svoji obsesivno kompulzivni motnji bo v njej pripovedoval še o skromnih začetkih kot fanta iz delavskega razreda in kakšno pot je prehodil do velikega zvezdnika nogometa ter enega najbolje plačanih športnikov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@__beckham75__)

Dokumentarna serija bo vključevala arhivske in družinske posnetke, intervjuje z njim, njegovo družino in prijatelji.

Zakonca Beckham imata štiri otroke: že poročenega 23-letnega Brooklyna, 20-letnega Romea, Cruiza, ki šteje 18 let in 11-letno Harper.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Povzeto po portalu msn.com in Mirror

Preberite še: Zgodba o obleki Beckhamove neveste je dolga leto dni, v njej pa ni tašče Victorie

Morda vas zanima tudi: Frenk in Nuša Derenda: Bilo je zelo težko, tega res ne zdrži vsak


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)