Zgodba o obleki Beckhamove neveste je dolga leto dni, v njej pa ni tašče Victorie

Nicola Peltz je blestela v Valentinovi kreaciji, Brooklyn Beckham je bil oblečen v Dior.

12.4.2022 ob 2:36 | Foto: Profimedia, instagram | Avtor: Š. R.

Zgodba o obleki Beckhamove neveste je dolga leto dni, v njej pa ni tašče Victorie

Poročno sezono sta minuli konec tedna z megalomanskim slavjem, na katerem se je trlo zvezdniških imen, odprla Brooklyn Beckham, najstarejši sin Davida in Victorie Beckham, in Nicola Peltz, hčerka slovitega ameriškega bogataša Nelsona Peltza in nekdanje manekenke Claudie Heffner Peltz. Poroka je menda stala okoli štiri milijone dolarjev, pripravili so jo na domačem posestu na Floridi. Par je ob poroki prevzel skupni priimek Peltz Beckham.

Ob vseh zvezdnikih sta vendarle bila v središču pozornosti 23-letni ženi in štiri leta starejša nevesta, ki sta te dni tudi objavila uradne poročne fotografije. Na njih Nicola jemlje dih z brezčasno Valentinovo kreacijo s kvadratnim izrezom in dolgo dekadentno vlečko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nicolaannepeltzbeckham)

Za njo stoji cela zgodba, ki jo je britanski reviji Vogue zaupala nevestina stilistka Leslie Fremar. Kot je dejala, je bilo oblikovanje te obleke izjemna izkušanja, ki je vsebovala kar nekaj potovanj v Rim, kjer domuje prestižna znamka. Za njo je leto dni oblikovanja, za zadnje popravke pa je iz Italije prek Atlantika pripotovala tudi glavna šivilja.

Govorice, da bo Nicoli obleko kreirala kar bodoča tašča Victoria Beckham so se tako izkazale za neresnične. Kot je dejala, sploh ni pomišljala, temveč takoj poklicala na pomoč kreativnega direktorja Valentina Pierpaola Picciolija, ki se je v zadnjem letu že podpisal pod kar nekaj modnih presežkov.

Ni pa blestela le nevesta. Ženin je nosil Diorjevo obleko, prav tako vsi ostali Beckhamovi fantje David, Romeo in Cruz. Victoria je kajpak prišla v eni od svojih kreacij, v dolgi srebrni obleki, kombinirani s čipko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)