Zakonca Beckham sta se razgalila pred kamero

Netflixov dokumentarec s preprostim naslovom Beckham razkriva skrivnostne zgodnje dni razmerja Davida in Victorie, vključno z njunimi diskretnimi srečanji na parkirišču.

23.9.2023 ob 8:20 | Foto: Getty Images/iStockphoto | Avtor: P. K.

Zakonca Beckham sta se razgalila pred kamero

Začetki ljubezenskih razmerij so vedno najbolj vznemirljivi tudi, če gre za navadne smrtnike. Ko pa pride do iskric med dvema uglednima zvezdnikoma, postane diskretnost najpomembnejša.

Tako je bilo z nogometno ikono Davidom Beckhamom in pop senzacijo Victorio Beckham, prej znano kot Posh Spice, ko sta se prvič podala na svojo romantično pot.

V novem Netflixovem dokumentarcu z naslovom BECKHAM par spregovori o svojih zgodnjih dneh, ki so vključevali tajna srečanja na parkiriščih, da bi se izognila radovednim očem medijev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Beckham, ki je pustil največji pečat v majici Manchester Uniteda (1992-2003), nato je igral tudi za Real Madrid, Los Angeles Galaxy, Milan in PSG, in njegova soproga Victoria sta v seriji razkrila tudi nekatere podrobnosti o družinskem življenju Beckhamovih, ki doslej niso bile znane nikomur.

Ustvarjalci so lahko uporabili tudi veliko zasebnih video posnetkov družine Beckham, prikazani bodo tudi drugi člani družine in družinski prijatelji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Nekateri deli vsebine so vendarle prišli v javnost že prej. Kot je znano, bo v seriji prikazana tudi Davidova obsedenost z urejenostjo domovanja.

»Ko vsi spijo, jaz začnem hoditi po hiši in pospravljam vse, kar ni povsem v redu. Ne zdržim, če je kaj razmetano ali v neredu. Čistim celo okna in drugo steklo,« je denimo priznal Beckham, ki se okrog tega pogosto tudi spre z Victorio in priznava, da ima težave.

Preberite še: Svetovno znana manekenka: Vem, da sem z eno nogo v grobu

Morda vas zanima tudi: Maja Sotenšek: Vem, zakaj sem zbolela za rakom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)