Ni več prost: Kdo je Alba Baptista, ženska, ki se je poročila z najbolj seksi moškim na svetu?

Ameriški igralec Chris Evans se je poročil s 16 let mlajšo portugalsko igralko Albo Baptista.

14.9.2023 ob 9:10 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Ni več prost: Kdo je Alba Baptista, ženska, ki se je poročila z najbolj seksi moškim na svetu?

Že pred časom je priznal, da si želi družine in otrok, a dolgo je moral čakati, da je našel žensko, ob kateri bo lahko uresničil sanje. Srce 42-letnega igralca Chrisa Evansa, katerega je revija People lani razglasila za najbolj seksi moškega na svetu, je osvojila 16 let mlajša igralka portugalskega rodu Alba Baptista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@teamcevans)

Na intimno poroko v bližini njegovega doma v Bostonu so bili povabljeni člani družine in najožji prijatelji, vsi prisotni so podpisali izjavo, da podrobnosti z dogodka ne bodo delili z javnostjo in so še pred vstopom na prizorišče odložili svoje prenosne telefone.

Alba in Chris sta v zvezi že dve leti, vendar se nikoli nista skupaj pojavila na kateri od rdečih preprog ali na družabnem dogodku.

V fotografski objektiv sta bila prvič ujeta novembra lani v New Yorku, ko sta se med sprehodom držala za roke. Pridružila sta se skupini turistov na ogledu ameriške metropole.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@teamcevans)

Za časopis People sta tedaj potrdila zvezo, znanci igralca pa so ob eni od priložnosti zatrdili, da Chris še nikoli ni bil srečnejši ter da njegova družina in prijatelji obožujejo Albo.

Portugalska igralka je zvezda Netflixove serije Nuna bojevnica, igrala je tudi v nagrajenih filmih Gospa Harris gre v Pariz in Miami.

Evans je bil lani po izboru časopisa People proglašen za najbolj seksi moškega na svetu in ob tej priložnosti zaupal, kakšna je zanj idealna partnerka: sočutna in skromna oseba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chriseavans)

Glede na njen življenjepis njegova izbranka takšna tudi je. Govori pet jezikov, odraščala je v zakonu inženirja in prevajalke, poleg igranja se ukvarja z dobrodelnostjo in je leto 2018 preživela kot prostovoljka v kamboški sirotišnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

"Bolj, kot sem zrel, bolj uživam doma in čutim, da prihaja čas za ženo, otroke, za družino," je igralec še povedal tedaj in dodal:

"S prebiranjem biografij velikih umetnikov sem spoznal, da mnogi menijo, da je njihov največji dosežek družina, ki so jo ustvarili, ljubezen, ki so našli in jo delijo z drugimi. Upam, da bo tako tudi pri meni.

Povzeto po portalu Gloria.hr

Preberite še: Zvezda Oppenheimerja skriva zasebnost, v največjo podporo mu je žena

Morda vas zanima tudi: Marjetka Vovk: V naši družini je bil alkohol. Veliko sem preživela.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)