Na Netflixu premiera serije s Tanjo Ribič (VIDEO)

Slovenska igralka nastopa v vlogi Eline Hammarström, žene hokejskega trenerja.

17.3.2021 ob 5:45 | Foto: Dejan Javornik | Avtor: Š. R.

Na Netflixu premiera serije s Tanjo Ribič (VIDEO)

Slovenska igralka in pevka Tanja Ribič je lansko koronsko leto v veliki meri preživela v Veliki Britaniji. Dobila je namreč vlogo v seriji Zero Chill, ki so jo na Netflixu premierno predvajali v ponedeljek.

Gre za zgodbo z ledenih ploskev, mlada dvojčka, brata in sestre, ki se z družino iz Kanade preselita v Anglijo, kjer naj bi Maca kot obetavnega hokejista čakala lepa priložnost. Kayla je umetnostna drsalka in se s selitvijo nikakor ne more sprijazniti, med drugim je ostala tudi brez drsalnega partnerja. Medtem ko se njen brat hitro prilagodi na novo življenje, sama v novem okolju še išče svojo pot na ledu.

Ribičeva v seriji igra Elino Hammarström, ženo slovitega hokejista in trenerja Antona Hammarströma, ki Maca vzame pod svoje okrilje, in mame Ave, ki se prav tako ukvarja z drsanjem, a po tiho sanja, da bi začela igrati hokej. V prvi epizodi jo sicer lahko spoznamo le v enem prizoru, ki pa da vedeti, da jih z družino Maca in Kayle vežejo tudi vezi iz preteklosti in da močno spodbuja hčerko pri njeni karieri umetnostne drsalke.

S Tanjo smo se nedavno pogovarjali o seriji in povedala je, da je bila vse skupaj zelo zanimiva izkušnja. Snemati so sicer začeli lani januarja, a ga nato zaradi epidemije prekinili in nadaljevali avgusta.

»Dogaja se v glavnem na drsališču, kjer se sanje mladih drsalcev gradijo, uresničujejo in rušijo. Sama doslej nisem znala drsati, a sem se morala naučiti. V glavnem pa so vsi igralci, razen mene, tudi vrhunski drsalci,« je povedala za Slovenske novice in dodala, da ji laska, da je vlogo dobila kljub drsalskemu neznanju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)