Meghan Markle je s to izjavo razočarala svojega učitelja

Učitelja, ki je Meghan Markle seznanjal s kraljevim protokolom, je nekdanja učenka neprijetno presenetila.

7.6.2023 ob 8:40 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Meghan Markle je s to izjavo razočarala svojega učitelja

Meghan Markle in princ Harry sta ob razhodu z ostalimi člani kraljeve družine podala nemalo obtožb glede dogajanja znotraj zidov palač.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coluna do Campello

Ena od njih, ki sta jo izpostavila v Netflixovemu dokumentarcu Harry & Meghan, se je nanašala na seznanjanje s kraljevim protokolom, natančneje, pripovedovala sta, da ni bilo nikogar, ki bi Meghan podučil, kako naj se obnaša kot članica kraljeve družine.

Njena izjava se je glasila: "Ko sem postala del kraljeve družine, sem vedela, da obstajajo protokoli in da se stvari počnejo po točno določenih pravilih." Temu je dodala, da pa ni imela nobenega učitelja, ki bi jo tako kot v Princeskinem dnevniku, z vsem tem seznanil.

"Zato sem se morala veliko učiti. Vključno s himno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry Royal News (@hrhofsussex)

Sedaj se je oglasil nekdo, ki ne trdi le, da je bil Meghanin učitelj protokola, temveč je za The Sun povedal še, da je nad obnašanjem vojvodinje potem, ko sta z možem zapustila kraljevo družino, milo rečeno, zgrožen.

Lastnik restavracije Rose Tree Cottage Edmund Fry je za omenjeni medij razkril kar nekaj podrobnosti o tem, kako je potekalo Meghanino uvajanje v kraljevo družino.

Prav v njegovi restavraciji v Pasadeni v Kaliforniji je nekdanja igralka osvajala osnove protokola. Med drugim je povedal, da leta 2017 Meghan ni učil le, kako se pije čaj s kraljico, temveč jo je seznanjal tudi z drugimi pravili obnašanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel (@royalcurtsey)

Nekdanja učenka ga je, kot je povedal, potem ko je zapustila kraljevo družino, razočarala.

"Ko sta s Harryjem začela govoriti o Mexitu in o tem, da bi bila rada ambasadorja kraljeve družine in bi pomagala Združenemu kraljestvu tako, da bi se zavzemala predvsem za potisnjene na rob družbe, sem ju podpiral. Mislil, sem, da je to zanju idealna priložnost.

A vse od intervjuja z Oprah in sodelovanja z Netflixom, ob obtožbah o rasizmu in drugih kritikah britanske kraljeve družine, sta nase vrgla veliko senco. Zgrožen sem nad njunim početjem, nad neprimernim obnašanjem, nad tem, kako napadata monarhijo in kako z obtožbami na njen račun služita milijone."

Fry je bil v bistvu velik zagovornik in podpornik Meghan tedaj, ko se je pridružila kraljevi družini, in tudi, ko sta se z možem leta 2020 odločila zapustiti Firmo, a si je zaradi njunih dejanj, ki so sledila, premislil.

Pojasnil je, da so njegove stranke zveste kralju Karlu III. in ob srebanju čaja in grizljanju piškotov Meghan Markle ter princa Harryja sploh ne omenjajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Maldonado (@jessimaldonadotv)

"Večina je zgrožena zaradi tega, kar je bilo povedanega in zaradi načina.

Običajni ljudje ne bi tako grdo, kot je Harry govoril o svoji družini, govorili niti o sosedih," je povedal v intervjuju za The Sun.

Povzeto po portalih msc.com in The Sun

Preberite še: Odnos med Kate Middleton in princem Harryjem: Kaj je šlo v resnici narobe?

Morda vas zanima tudi: Burno življenje in tragična smrt cesarice Sisi: tašča je kruto posegala v njeno zasebnost


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)