Meghan Markle: Čustven prvi televizijski nastop po ločitvi od kraljeve družine (video)

Meghan Markle je v prvem televizijskem nastopu po ločitvi od kraljeve družine govorila o svojem zadnjem projektu.

21.4.2020 ob 9:25 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Meghan Markle: Čustven prvi televizijski nastop po ločitvi od kraljeve družine (video)

Meghan Markle se je včeraj kot gostja oddaje Good Morning America prvič, odkar sta s soprogom princem Harryjem sestopila z mest višjih članov britanske kraljeve družine, pojavila na televiziji.

V vnaprej posnetem prispevku je beseda tekla o njenem sodelovanju z ustvarjalci dokumentarnega filma Elephant, ki je nastal pod okriljem produkcijske hiše Disney+ in prikazuje epsko potovanje črede slonov skozi puščavo. Na čelu črede je slonica Gaia, ki ji je Meghan posodila glas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ (@disneyplus) on

Takole je opisala celotno izkušnjo: "Resnično sem hvaležna, da sem imela priložnost sodelovati pri nastajanju zgodbe o življenju slonov. Prav tako sem hvaležna, da sem jih lahko opazovala v njihovem naravnem okolju. Šele, ko ji vidiš v divjini se resnično zaveš, da moramo storiti vse, kar je v naši moči, da jih zaščitimo ter poskrbimo za njihovo varnost.

To so neverjetna, veličastna in hkrati tako občutljiva bitja. Sloni so med seboj tesno povezani, in kot boste lahko videli v filmu, so res neverjetni. Njihov spomin je izjemen, njihova pripadnost čredi neomajna, njihova pripravljenost za vsako ceno zaščititi mladičke pa občudovanja vredna. Mislim, da je med njimi in ljudmi več podobnosti kot razlik."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle

"Upam, da si bo čim več ljudi ogledalo ta film in bodo tako lahko spoznali, kako tesno smo povezani z naravo, kako moramo skrbeti drug za drugega, za naš planet ter za vsa živa bitja na njem. Verjamem, da bo njegovo občinstvo začelo drugače gledati na okolje ter bo drugače skrbelo zanj."

Meghan s soprogom ter sinom Archiejem, ki bo naslednji mesec upihnil prvo svečko, trenutno biva v Los Angelesu in je zaslužek, ki ga je prejela za sinhronizacijo omenjenega filma, namenila dobrodelni organizaciji Elephants Without Borders (Sloni brez meja).

Sicer pa prav danes praznuje britanska kraljica Elizabeta II., a njenega osebnega praznika letos prvič po 68 letih ne bodo zaznamovali s topovskimi salvami niti junijsko tradicionalno parado pred Buckinghamsko palačo. Več si lahko preberete TUKAJ.

Preberite še: Harry se bo zaradi Meghan odpovedal lovu

Morda vas zanima tudi: Harry in Meghan tabloidom zadala boleč udarec


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)