Konec je: Anna Wintour podpisala ločitvene papirje

Modna ikona in urednica legendarne revije Vogue je po dvajsetih letih spet samska.

23.10.2020 ob 10:00 | Foto: Anthony Ghnassia/Stringer/GettyImages | Avtor: P. K.

Konec je: Anna Wintour podpisala ločitvene papirje

Med legendarno urednico revije Vogue Anno Wintour in njenim možem Shelbyjem Bryanom naj bi škripalo že nekaj časa, vendar jasnih odgovorov, kaj se dogaja v njunem zakonu, javnost kar nekaj časa ni dočakala. Sedaj sta sporočila, da se ločujeta in da se njuna skupna pot po dvajsetih letih končuje. Razloga za ločitev nista razkrila, so pa vse glasnejša namigovanja, da naj naj bi se Shelby vrnil k nekdanji ženi Katherine Bryan. Njegova nekdanja soproga je namreč postala vdova leta 2015, ko ji je umrl mož, premožni bankir Damon Mezzacappa. S Katherine se je Shelby razšel leta 1999, ko se je zapletel v afero z Wintourjevo.

Kot je takrat odmeval njun začetek zveze, sedaj odmeva konec. Viri blizu para so razkrili, da se je njun odnos ohladil že leta 2013 in od takrat so ju le redko videli skupaj v javnosti. Modna gurujka je znana po tem, da ima rada družbo divjih moških in si rada privošči dobro zabavo. Njuno razmerje je bilo tudi sicer skrbno skrito pred očmi javnosti, je pa Bryan vidno omehčal strogo Anno. »Včasih se je redko nasmehnila, sedaj jo pogosto vidim s širokim nasmeškom na obrazu,« je nekoč komentiral prijatelj.

Nekaj dela bo tudi z delitvijo nepremičnin

Odmevna ločitev pa pod vprašaj postavlja tudi delitev premoženja, saj je premoženje Wintourjeve ocenjeno na 35 milijonov dolarjev, zanemarljivo ni niti bogastvo njenega moža Shelbyja. Kako si bosta razdelila prestižne nepremičnine še ni znano. V lasti imata prestižno domovanje na Manhattnu in mogočno počitniško vilo v regiji The Hamptons, kjer domujejo številni bogataši.

Ločitev pa ni edina nevšečnost, s katero se mora letos ukvarjati šefica ameriškega Voguea. Njen nekdanji sodelavec André Leon Talley je javnosti razkril, da je Anna popolnoma hladna in nesposobna prijaznosti ter jo obtožil, da ga je po letih sodelovanja vrgla iz Voguea, ker je bil prestar in predebel.

Pozneje je Wintourjeva tudi sama javno priznala, da je bilo uredništvo njene revije žaljivo in predvsem do temnopoltih zaposlenih nestrpno okolje.

In še kultna 73 Questions rubrika portala Vogue, za katero je marsikaj o sebi razkrila tudi Anna:

Preberite še: Tragična ljubezenska zgodba Davida Attenborougha in njegove soproge

Morda vas zanima tudi: Jessica Biel in Justin Timberlake: Skupna skrivnost, ki jima je pomagala ohraniti zakon


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)