Meghan Markle soustvarila septembrski Vogue

Vojvodinja Meghan Markle je v septembrski izdaji revije Vogue izpostavila izjemne ženske.

29.7.2019 ob 9:30

meghan_markle_vogue_micna.jpg

Urednik britanske revije Vogue Edward Enninful in vojvodinja Meghan Markle sta za septembrsko izdajo (ki v svetu mode velja za najbolj pomembno številko v letu) združila moči in ustvarila revijo, v kateri slavijo 15 izjemnih žensk. Žensk, ki so začetnice sprememb. Na naslovnici revije, v kateri je Meghan Markle gostujoča urednica, je poleg 15 portretov tudi prazen okvir oziroma ogledalo, s čimer sporočajo, da lahko prav vsak od nas naredi nekaj izjemnega.

Meghan Markle je v številki, za katero je imela priložnost soustvarjanja, želela izpostaviti ženske, ki jih občuduje, izbirala pa je iz različnih področji; od filma, mode, tehnologije … Na naslovnici so med drugimi igralka Jane Fonda, okoljevarstvenica in aktivistka Greta Thunberg, novozelandska premierka Jacinda Ardern, transseksualka Laverne Cox … Meghan sebe ni izpostavili, saj bi se ji takšno dejanje zdelo, kot piše Dailymail, preveč bahavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

S septembrsko izdajo revije Vogue je vojvodinja pokazala, da bo nadaljevala s svojim aktivizmom, kot je to počela še, ko je bila igralka. Njena občutljivost za kršenje pravic pa sega že v njeno otroštvo, saj je kot 11-letna deklica napisala protestno pismo podjetju, ki je seksistično oglaševalo prašek za perilo.

Naslovnico prihajajoče revije so delili tudi na uradnem Instragram profilu vojvode in vojvodinje Suseške, ob njej pa zapisali, da je Meghan zadnjih sedem mesecev sodelovala pri ustvarjanju revije. V reviji je objavljen tudi intervju, ki ga je Meghan naredila z Michelle Obama, pogovor med princem Harryjem in primatologinjo, etologinjo in antropologinjo Jane Goodall in druge navdihujoče članke.

Pripravila: Da. M. 
Foto: GettyImages, Instagram

Preberite še: S pogledom na sliko odkritje, kakšni v resnici ste

Morda vas zanima tudi: Monokromno: Skrivnosti, zakaj so enobarvni stajlingi videti tako dobro


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)