Meghan Markle in princ Harry s krstom Archieja znova dvigujeta prah

Ker Megan Markle in princ Harry vztrajata pri nameri zavarovati Archieja pred javnostjo, bo krst njunega prvorojenca zaseben dogodek.

4.7.2019 ob 4:20

archie_515576_1024.jpg

Bliža se krst najmlajšega člana britanske kraljeve družine. Mali Archie Harrison Mountbatten-Windsor bo krščen v soboto, 6. julija, torej na dan, ko bo dopolnil natančno dva meseca.

Kot je za londonski The Times povedal vir blizu para, Meghan in Harry načrtujeta intimen obred z zgolj 25 prisotnimi.

Med njimi bodo Kate Middleton, princ William, princ Charles s soprogo Camillo in Meghanina mama, Doria Ragland. Ni pa na seznamu povabljencev kraljice Elizabethe in princa Philipa.

Seveda bodo prisotni tudi botrice in botri malega Archieja in čeprav se ne ve natančno, komu vse bo pripadla ta čast, se kot ena od njih omenja Serena Williams, tesna prijateljica vojvodinje Sussekške.

Po navedbah kraljeve dopisnice za Daily Mail Rebecce English, bosta Meghan in Harry dan po krstu, ki bo v zasebni kapeli na gradu Winsdor in ne v kapeli St. George's, kjer si je par lani obljubil večno zvestobo, težko pričakovane fotografije objavila na svojemu Instagramu in ne bosta dovolila medijem, da bi njihove naslovnice preplavili utrinki z dogodka.

Princ Harry in Meghan Markle torej dosledno uresničujeta namero, da bosta svojega sina obvarovala pred očmi javnosti, je pa njuna odločitev o zasebnem krstu dvignila nemalo prahu: medtem, ko so nekateri prepričani, da bi morala, kot upravičenca do davkoplačevalskega denarja, vesel dogodek deliti s širšim občinstvom, ju zagovorniki branijo, češ da imata pravico do zasebnosti.

A kakorkoli, onadva bosta, kot smo že navajeni, ravnala po svoje.

Avtorica: M. FL., povzeto po portalu Yahoo
Foto: Reuters, Instagram

Priporočamo tudi: Meghan Markle in princ Harry v pričakovanju še enega veselega dogodka Ali pa: Tako sta obletnico poroke obeležila Meghan Markle in princ Harry

Preberite še: Princ Harry: "Odkar sem postal očka, jo še bolj pogrešam"

Morda pa vas zanima tudi: Bazen je užitek, a tudi odgovornost


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)