Modna ikona: Anna Wintour

Ena izmed najvplivnejših žensk v modni industriji.

2.9.2017 ob 5:00

anna_GettyImages-509644368.jpg

Vsem je znano, da Vogue velja za “modno biblijo” in zagotovo se je znašel v rokah prave modne navdušenke, vsaj enkrat v življenju. Vendar, kdo stoji za vsem tem? Kdo narekuje modne smernice in postavlja zgodovinske mejnike v industriji, ki se neprestano spreminja.

Anna Wintour, mnogim poznana, kot “Železna Wintour” je odločna in samozavestna 67 letna Britanka, ki nikoli v celoti ni oblečena v črno bravo in ki ima enako pričesko že od svojega štirinajstega leta starosti. Vsako jutro vstane ob petih, najraje ima avokado in je velika modna navdušenka.

anna_GettyImages-521028634.jpg

Vendar, kaj je razlog za njen uspeh?

Zase pravi, da sprejema tudi padce, posluša sebe in vedno naredi najboljše kar lahko. Najpomembnejše zanjo pa je, da počne v življenju tisto kar jo veseli in v čem uživa. Zato če ji moda ne bi bila v zabavo in užitek, zagotovo ne bi bila glavna urednica Vogue.

Nekaj njen modnih presežkov smo zbrali v galeriji.

Izbor je pripravila Neža Jamnik, dijakinja, ki si v prihodnosti želi čim več pisati ter ustvarjati vsebine in bo svoje poletne počitnice izkoristila tudi tako, da bo prve izkušnje nabirala na Mični. Neža sicer piše blog Avoneesha.

Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)