Katie Holmes: Prepričana sem bila, da ne bom dočakala štiridesetih

Katie Holmes o materinstvu, karieri in o tem, kako sta s hčerko Suri skupaj rastli ter zoreli.

5.11.2019 ob 9:30 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Katie Holmes: Prepričana sem bila, da ne bom dočakala štiridesetih

Nekdanja zvezdnica serije Simpatije (Dawson's Creek) je edinega otroka s Tomom Cruisom rodila 18. aprila 2006. Tedaj je bila stara 27 let. Čez sedem mesecev sta si s Tomom obljubila večno zvestobo, a je zakon z hollywoodsko ikono po šestih letih propadel.

Sedaj 40-letna igralka hčerko v New Yorku vzgaja sama in, kot je pred kratkim povedala v intervjuju za Elle se kljub dejstvu, da so med njima skoraj tri desetletja, s Suri dopolnjujeta.

"Vesela sem, da sem mama postala v dvajsetih. Mislim, da je bil to idealen čas, saj s Suri ena ob drugi zoriva, se dopolnjujeva in rasteva kot osebi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suri Cruise Holmes

Čeprav se javnosti ne izpostavlja, medijem seveda ne more povsem ubežati, kar je posledica njenega dela ter tudi dejstva, da je nekdanja soproga Cruisa, zapriseženega scientologa. A igralka skuša najti zdravo mejo med zasebnim in javnim življenjem:

"Veliko je. Veliko je. V resnici. Vsa ta pozornost. Skušam ohraniti zdravo mero. Vem, da se ji ne morem povsem izogniti. Tako pač je. Dom vedno zapustim urejena. Cenim zasebnost, vendar se zavedam, da sem prav zato še toliko bolj zanimiva."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suri Cruise Holmes

Katie je zaslovela v seriji Simpatije, kjer je igrala sramežljivo Joey, vloga pa se ji je skoraj izmuznila, saj je zaradi nastopa v šolski glasbeni predstavi Damn Yankees zavrnila avdicijo:

"Mislila sem si, da za nobeno ceno ne bi zamudila predstave zaradi avdicije za neko televizijsko mrežo. Nisem hotela razočarati svoje šole in soigralcev. Zato sem režiserju sporočila, da se ne morem z njim sestati na predlagan termin, ker imam druge obveznosti."

Na srečo je bila Katie deležna druge priložnosti, dobila vlogo in v njej blestela šest let, preden so leta 2003 prenehali s snemanjem serije, ki je spremenila njeno življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Čeprav so se poti igralcev, ki so nastopali v njej ločile, se je igralka, ki je ob Colinu Farrellu zaigrala v Telefonski govorilnici in s Christianom Baleom v filmu Batman: Na začetku, po 20. letih od začetka snemanja sestala z nekdanjimi soigralci: "Bilo je prijetno. Šli smo na večerjo, obujali spomine in bili presenečeni nad dejstvom, da nas ljudje še gledajo," je povedala ter dodala: "Vsi smo hvaležni, da smo nastopali v seriji in vsi smo imeli zaradi nje odprtih nešteto poti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Zuri (@euvictorzuri) on

Večina štirideseta pričaka z nekoliko strahu, a Katie priznava, da so to zanjo z vidika kariere najbolj plodno obdobje: "Pred nekaj leti sem režirala svoj prvi film All We Had, trenutno delam na drugem in vesela sem, da nadaljujem s tem delom. Zanimivo je, kako si v mlajših letih človek predstavlja, da so 40. tako daleč, da jih sploh ne bo dočakal."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

"Vendar pridejo, kot bi mignil ter v njih ni nič strašnega. Še vedno počnem vse, kar sem počela nekoč. Srečna sem, da je moja kariera na točki, kjer je, veselim se projektov, ki so še pred mano in zadovoljna sem, da lahko uživam v sadovih svojega dela."

Priporočamo tudi: Leonardo DiCaprio je velik oboževalec Grete Thunberg in pa »Pumpkin spice« oziroma najboljša jesenska začimba, ki bo izboljšala vsako skodelico kave

Preberite še: Nicole Kidman prisega na dieto 80-20. Kaj to pomeni in zakaj jo obožujemo tudi mi?

Morda vas zanima tudi: To si slavna igralka Helen Mirren misli o Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)