Sharon Stone: Bila sem najbolj seksi igralka, a to zame niso bila najlepša leta

Sharon Stone o vzponih in padcih na svoji poklicni poti ter o tem, zakaj so bila štirideseta zanjo najlepše obdobje življenja.

23.10.2019 ob 11:10 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Sharon Stone: Bila sem najbolj seksi igralka, a to zame niso bila najlepša leta

Sharon Stone se ponaša z bogato kariero, v kateri je bilo nemalo vzponov in padcev, a čeprav je v svojih štiridesetih doživela veliko življenskih udarcev, je za novembrsko izdajo revije Allure, naslovnico katere bo krasila njena podoba povedala, da so bila to zanjo najlepša leta, piše People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Zakaj, je sedaj 61 letna igralka pojasnila takole: "Štirideseta so bila čudovita. Nisem dobivala vlog, ker smo tedaj igralke pri mojih letih pristale na stranskem tiru, okrevala sem po možganski poškodbi in se na sodišču borila za skrbništvo nad najstarejšim sinom, a lahko sem bila mama trem čudovitim fantom. Nisem hodila na zmenke, saj nihče ni hotel razmerja z žensko z majhnimi otroci, vendar je bilo to obdobje polno izzivov, spoznanj, sprememb, spoznavanja lastne vrednosti in je pripomoglo k sprejemanju ter razumevanju sebe. Verjamem, da sem bila takrat najlepša."

Igralka ima tri sinove: 19-letnega Roana, ki ga je posvojila v prvem zakonu s Philpom Bronsteinom  ter 14-letnega Larida in 13-letnega Quinna, ki ju je posvojila po ločitvi.

V enih od intervjujev za Variety je povedala, da se je po dvoletnem premoru od kamer, ki je bil leta 2001 posledica možganske kapi, počutila zapostavljena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

"Bila sem najbolj seksi igralka. Potem ko sem utrpela kap, pa se je zdelo, kot da nikoli ne bi obstajala. Vsi so pozabili name, ljudje so bili do mene brutalno neprijazni. Od žensk, ki so se uveljavlale v istem poklicu kot sama, do sodnice, ki je vodila moj postopek za skrbništvo. Nikjer nisem bila deležna razumevanja in podpore, ki jo nekdo potem, ko se sooči s takšno izkušnjo, potrebuje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

A vse, kar se je zgodilo v njenem življenju, je znala obrniti sebi v prid. Kajti kot je še razkrila v intevjuju za Allure: "Raje se imam, kot v mladosti. Obožujem in sprejemam svoje telo. Ko sem bila mlada, so mi vsi govorili le, kaj moram na njem spremeniti: stori to, počni ono …"

Sedaj vem, da lepota ne izhaja zgolj iz videza, temveč iz tega, kako se človek počuti v svoji koži. Začela sem razmišljati tako kot razmišljajo Evropejke: ženska se z leti polepša, ker ve več, kot mlajša dekleta."

Priporočamo tudi: Takšno življenje živi chefinja, ki je kuhala za princa Williama in Kate Middleton

Preberite še: Marie Kondo: Kako čim hitreje pospraviti pred prihodom obiskov

Morda vas zanima tudi: Eva Longoria: "Hollywood je krut do mater" (VIDEO) in pa Slavne igralke, ki naj ne bi bile dovolj lepe za filmsko platno


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)