Scarlett Johansson: Moje življenje je ena velika zmešnjava

Igralka Scarlett Johansson ima nedvomno pestro življenje, v katerem ni lahko poiskati pravega ravnovesja.

17.10.2019 ob 5:40 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Scarlett Johansson: Moje življenje je ena velika zmešnjava

Z dvema filmoma, ki na velika platna prihajata letos, s tretjim, ki je trenutno v produkciji, z bližajočo se poroko in vzgojo petletne hčerke ima Scarlett Johnasson nedvomno polne roke dela. 

Kljub temu se je na letošnji rdeči preprogi na podelitvi nagrad ženskam v Hollywoodu (Women In Hollywood Awards), ki je pod okriljem revije Elle potekala v ponedeljek, pojavila v brezhibni podobi ter v kratkem intervjuju z Nischelle Turner za ET povedala, kako ji uspeva usklajevati vse vloge, ki jih v življenju igra:

"Moje življenje je ena velika zmešnjava. Je namreč zelo neusklajeno," je v smehu dejala igralka in dodala: "Mislim, da je ideja o usklajenem življenju zgolj mit. Nekaj, kar nas navdaja z lažnim upanjem in ob čemer človek, če vanj verjame, lahko znori."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Torej ni presenečenje, da okleva pri sprejemanju novih vlog, čeprav je pred krakim country ikona Dolly Parton povedala, da bi za upodobitev njenega lika na filmskem platnu izbrala prav Scarlett.

"Mislim, da bi težko stala v njenih čevljih," je Johanssonova odgovorila na vprašanje, če bi sprejela vlogo. In v isti sapi dodala: "Ali pa ne. Verjetno so to drobni, lični, svetleči in čudoviti čevlji. Priznam, da bi me vloga zanimala. Že zgolj zaradi kostumografije."

"Ona je izjemna ženska," je igralka pohvalila pevko: "Je delovna, močna in utelešenje boja za neodvisnost. Verjamem, da bi igranje zahtevalo veliko dela. A to bi bilo dobro delo. Zato … mogoče."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Preberite še: 20 spodbudnih citatov močnih ter uspešnih žensk

Morda vas zanima tudi: "Zaljubim se v človeka, ne v spol" (11 slavnih, ki jih privlačijo tako moški kot ženske)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)