Član kraljeve družine, ki je bil zaskrbljen zaradi barve kože Archieja

Ves svet se sprašuje, kdo si je drznil ugibati, kakšna bo polt malega Archieja.

11.3.2021 ob 5:35 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Član kraljeve družine, ki je bil zaskrbljen zaradi barve kože Archieja

Svet še vedno predeluje preštevilne bombice, ki sta jih v obliki spominov, dogodkov ter pričevanj v pogovoru z Oprah odvrgla princ Harry in Meghan Markle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Največ pozornosti je zagotovo usmerjene v navedbo, da je nekdo izmed članov kraljeve družine med nosečnostjo Meghan izrazil zaskrbljenost glede tega, kako temna bo koža tedaj še nerojenega otroka.

Vse od trenutka, ko je Meghan svetu razkrila rasistične pripombe znotraj Buckinghamske palače, so pogledi uperjeni v njene prebivalce ter vsi zavzeto iščejo človeka, ki je izustil tako nizkotne pripombe.

V pogovoru za CBS This Morning je dan po intervjuju Oprah poudarila, da Harry in Meghan nista želela razkriti identitete osebe, ki je podala omenjene komentarje:

"Harry ni povedal, kdo je izjavil kaj takšnega, a me je prosil, naj poskrbim, da bo svet izvedel, da to nista bila njegova babica (kraljica) in ne njegov dedek (princ Philip)," je zaupala Oprah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chanon deValois Photography (@chanon_devalois_photography)

Skratka, monarhinja in njen soprog sta oprana krivde, še vedno pa ostaja veliko članov kraljeve družine, ki so trenutno pod drobnogledom. Ugibanja se kar vrstijo. Sum je najprej padel na naslednja dva v vrsti za prestol, torej na princa Charlesa in princa Williama.

--> Ne spreglej: Imaš čudovito domačo pisarno? Pokaži nam jo in pridobi 150€

A to so le špekulacije, saj Harry in Meghan vztrajata pri molku, kajti, kot sta povedala bi, če bi razkrila identiteto, dotični osebi storila veliko škode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Se pa je na navedbe odzvala tudi kraljica. V izjavi za javnost, ki jo je po intervjuju podala Palača, je navedeno, da je celotna družina pretresena zaradi vsega, kar sta doživljala Harry in Meghan in da so zadeve, zlasti tiste, povezane z rasističnimi pripombami, zaskrbljujoče ter jih bodo vzeli zelo resno in obravnavali zasebno.

Po najnovejših podatkih se bo tudi monarhinja zavzela za razkritje človeka, ki je še pred rojstvom špekuliral o barvi kože njenega pravnuka. Po pisanju časopisa The Sun je že sklicala sestanke z princem Charlesom, njegovo soprogo Camillo ter princem Willamom in njegovo soprogo Kate Middleton.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE CAMBRIDGES (@kateandwilliam_cambridges)

Kraljica je torej odločena priti zadevi do dna, kaj bo z odkritjem storila, če bo do njega prišlo, pa je druga zgodba. Kot so prepričani poznavalci kraljevih razmer, gre za vprašanje zaupanja med Windsorji in Sussexi in kaj lahko se zgodi, da bosta Meghan in Harry, če bo kraljica molčala, ime dotične osebe v končni fazi izdala sama.

Povzeto po portalu New Idea

Preberite še: Meghan Markle in princ Harry o načrtih za prihodnost: Ostajava pozitivna

Morda vas zanima tudi: Meghan in Harry: Archie bo dobil sestrico. In dva bosta dovolj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)