Kako se Jennifer Aniston spominja prvega (in edinega) srečanja z Angelino Jolie

Ob prvem srečanju je Jen Angie povedala, da je Brad presrečen, da bo sodeloval z njo.

4.6.2020 ob 9:30 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kako se Jennifer Aniston spominja prvega (in edinega) srečanja z Angelino Jolie

Trojica, ki jo tvorijo Brad Pitt, Jennifer Aniston in Angelina Jolie vedno polni medije z aktualnimi dogodki. Naj gre za morebitne sprave ali trenutna nesoglasja.

Pri spletnem portalu HT Entertainment Desk pa so se odločili pokukati v zgodovino dogajanja in navesti nekaj dejstev, ki jih je Jennifer izpostavila v prvem intervjuju po ločitvi od slavnega soproga. Leta 2006 je za Vanity Fair takole opisala prvo in edino srečanje s kasnejšo tekmico:

"Ko sva se prvič srečali, sem stopila do nje in se ji predstavila," se je tedaj spominjala Jen in dodala: "Povedala sem ji, da je Brad navdušen nad dejstvom, da bo sodeloval z njo in da upam, da bosta uživala skupaj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen and Brad (@anistonpitt) on

Ostalo je zgodovina. Brad in Angie sta se na snemanju filma Mr. & Mrs. Smith očitno odlično zabavala, saj je sodelovanje vodilo v ločitev od Jen in v razmerje z Jolijevo.

"Ne verjamem, da sta takoj začela s fizično afero, a prepričana sem, da ga je ona zelo privlačila," je v istem intervjuju povedala Jenniferina prijateljica in soigralka v Prijateljih, Courteney Cox.

"Stkala sta povezavo in on je bil do Jen pošten. V večini takšnih primerov ljudje niso odkriti in ne povedo, kaj se dogaja. Nekaj časa se je privlačnosti upiral, a na koncu je bila močnejša."

Pitt in Anistonova sta bila poročena med leti 2000 in 2005. Z Angelino je bil v razmerju od leta 2006, leta 2012 sta se poročila in čez štiri leta ločila. Iz drugega zakona ima Brad šest otrok, trije od njih so posvojeni.

Preberite še: Besede, s katerimi je Brad Pitt močno prizadel Jennifer Aniston 

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt in nova simpatija: Res sta srčkana skupaj 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)