Jennifer Aniston o težavnem otroštvu: Nisem se počutila varno

Jennifer Aniston je zaradi vsega, kar je doživljala v otroštvu odrasla v osebo, kakršna je danes.

12.2.2020 ob 9:10 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Jennifer Aniston o težavnem otroštvu: Nisem se počutila varno

Včeraj je Jennifer Aniston praznovala 51. rojstni dan. A čeprav zvezdnica izžareva neizmerno pozitivno energijo, je v pogovoru s Sandro Bullock za Interview magazine povedala, da ji v otroštvu ni bilo postlano z rožicami. Kajti odraščala je v nestabilnem okolju, saj so bili odrasli v njeni družini drug do drugega neprijazni, povzema USA Today.

Na pripombo Bullockove, da vselej izžareva veselje ter pozitivno energijo in na vprašanje, kaj ji omogoča, da je vedno nasmejana, živahna ter kje najde pogum, da ne obupa tedaj, ko zadeve ne tečejo prav, je Anistonova odgovorila takole:

"Najprej naj povem, da je to nekaj najlepšega, kar mi je kdo dejal. Mislim, da moj odnos do življenja izhaja iz dejstva, da sem odraščala v nestabilnem okolju, kjer se nisem počutila varno, kjer so bili odrasli drug do drugega neprijazni, bila sem priča neprijetnim stvarem v odnosih in zato sem si zgodaj rekla: Nočem početi tega. Nočem biti takšna. Nočem biti deležna občutkov, kakršni me prevevajo zdaj. Nočem, da bi kdorkoli v mojem življenju občutil to, kar občutim sama."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

Preberite še: Leonardo DiCaprio in Camila Morrone: Njuna ljubezenska zgodba


Starša Nancy Dow in John Aniston sta se ločila, ko je bila stara devet let, je pa Jennifer že prej večkrat odkrito spregovorila o odnosu, ki ga je imela s svojo, sedaj že pokojno mamo:

"V določenem obdobju sem se odločila, da nekaj časa ne bom govorila z njo. A to je med nama. Nobenemu drugemu se ni treba vmešavati v najin odnos in nobenemu ni treba razumeti," je leta 2005 povedala za Vanity Fair in dodala, da ne bi spreminjala svojega otroštva in se ne bi prikrajšala za vse tisto, kar je v njem doživela, kajti: "Zaradi tega sem takšna, kot sem. In všeč sem si ter nameravam takšna tudi ostati."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Leta 2018 je Anistonova za USA Today pojasnila, da razume, da njena mama ni ničesar počela z namenom, da bi škodovala samopodobi hčerke. "To sva predelali kasneje v mojem življenju. Trudila se je po svojih močeh. Tudi sama v otroštvu ni bila deležna podpore staršev. Bila je lepa, čudovita, preživljala se je kot igralka in fotomodel. Name je prenašala vrednote, ki so bile pomembne zanjo: kako izgledati dobro. A to ni bil moj edini interes."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

In načelo, ki mu Anistonova še danes sledi:

"Mislim, da se moram za to, da sem postala takšna, kot sem, zahvaliti svojim staršem. Lahko bi bila jezna in se počutila kot mučenik, a raje sem si rekla: dobila sem limone. Torej bom naredila limonado," je še zaupala v zadnjem intervjuju, ki je izšel prav na njen 51. rojstni dan.

Priporočamo tudi: Vse, kar vemo o obuditvi serije Prijatelji

Preberite še: Jennifer Aniston: Vse naj bi postale mame, sicer so blago z napako

Morda vas zanima tudi: Jennifer Aniston in njene skrivnosti večne mladosti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)