S to izjavo princ Harry tako šokiral Camillo, da je ta izpljunila čaj

Izjava princa Harryja je bila za Camillo res veliko presenečenje.

27.9.2022 ob 8:45 | Foto: Toby Melville/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

S to izjavo princ Harry tako šokiral Camillo, da je ta izpljunila čaj

Za časa žalovanja in pogreba kraljice ElizabeteII. sta bila v Veliki Britaniji tudi princ Harry in njegova soproga Meghan Markle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry & Meghan Markle (@sussexroyal_hm)

Že dan potem, ko so množice preminulo monarhinjo pospremile k večnemu počitku, sta se vrnila v Združene države Amerike, kjer sta ju čakala otroka Archie in Lilibet, njuna udeležba na pogrebu in dejstvo, da je bila vsa kraljeva družina ovita v žalost pa je mnoge navdala z upanjem, da se bodo odnosi med Harryjem in ostalimi člani vendarle otoplili.

A zdi se, da je do tega še daleč. Kajti Harry je predlagal rešitev, ki je, milo rečeno, šokirala njegovo mačeho, kraljico soprogo Camillo.

"Zgodilo se je še preden se je kraljica Elizabeta poslovila. Harry in Meghan sta se aprila letošnjega leta na poti v Haag srečala s tedaj še princem Charlesom in Camillo.

Oče je sina sprejel z odprtimi rokami, tudi Harry je bil snidenja vesel, a so se zadeve zapletle,  ko je sin očetu predlagal, da bi nastale spore in nesoglasja reševali s pomočjo mediatorja," v novi knjigi z naslovom Novi kraljevi (The New Royals) piše kraljeva dopisnica Katie Nicholl.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (@princeharryofengland)

Sedanji kralj Karel III. naj nad njegovim predlogom ne bi bil najbolj navdušen, Camilla pa je bila tako šokirana da je, ko je Harry to predlagal, izpljunila čaj, s katerim se je po britanski tradiciji med obiskom krepčala.  

"Harryju je pojasnila, da se ji zdi njegov predlog smešen in da so vendarle družina, ki bo težave rešila sama," Vanity Fair povzema avtorico.

Ko sta Karel in Camilla v poznih devetdesetih prvič javno oznanila razmerje, so Harry, William in celo kraljica jasno izrazili neodobravanje zveze. Šlo naj bi celo tako daleč, da sta princa zavrnila povabilo na praznovanje očetovega abrahama, če bo tam prisotna tudi sedanja soproga kralja.

A zadeve so se spremenile, že pokojna kraljica se je omehčala, princa pa morala sprejeti, da je oče srce podaril ženski, s katero je varal njuno mamo princeso Diano.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana Spencer (@princesdianaa)

Tako sta se leta  2005 poročila in kraljica je tik pred njenim platinastim jubilejem letošnjega leta oznanila, da bo sinovi soprogi po njeni smrti pripadal naziv kraljica spremljevalka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by King Charles the Third (@princecharles_wales)

Poteza ni bila najbolj všeč Charlesovi sestri, princesi Anne. Kajti, kot je povedal vir, je bratu in svakinji jasno povedala, da v očeh Britancev Camilla nikoli ne bo kraljica.

V preteklih dneh je družina sicer zaprla vsa bojišča in se poklonila pokojni monarhinji, a očitno jo do sprave med vsemi člani v prihodnosti čaka še veliko bitk.

Povzeto po portalu New Idea

Preberite še: Ob smrti babice na dan prišli boleči spomini, ki Williama in Harryja vežejo na grad Balmoral

Morda vas zanima tudi: Meghan Markle iskreno o težavah, s katerimi se je soočala v svoji mladosti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)