Sprta princ William in princ Harry bosta kmalu soseda: se bosta pobotala?

Meghan Markle in princ Harry prihajata v Veliko Britanijo, kjer bosta stanovala čisto blizu Kate Middleton in princa Williama.

19.8.2022 ob 9:08 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Sprta princ William in princ Harry bosta kmalu soseda: se bosta pobotala?

Princ Harry in Meghan Markle sta pripravljena na potovanje v Veliko Britanijo, ki jo bosta obiskala v začetku naslednjega meseca. Namen njunega obiska je srečanje s predstavniki več dobrodelnih organizaciji, ki so jima zelo pri srcu, je povedal njun tiskovni predstavnik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry And Megan (@prince_harry_and_megan)

Vse od razkritja načrta se pojavljajo ugibanja, če se bosta natrpanemu urniku navkljub sešla z drugimi člani kraljeve družine, zlasti s Kate Middleton in princem Williamom.

Obstaja namreč dokaj velika verjetnost, da se bodo prekrižale njihove poti, saj bosta zakonca Sussex bivala v britanskem domu koči Frogmore na posestvu Windsor, ki se nahaja v neposredni bližini koče Adelaide, kamor se seli družina Cambridge.

Razdalja med obema znaša vsega skupaj 800 metrov in zagotovo je večja verjetnost, da se bosta srečala brata in njuni soprogi, kot da bi se par, ki sicer živi v Združenih državah Amerike, sestal s kraljico Elizabeto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridge Family (@the_cambridge_family_)

Monarhinja bo v začetku naslednjega meseca še na škotskem gradu Balmoral, kjer bo šestega septemba pozdravila novega predsednika vlade, ki bo nasledil Borisa Johnsona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Her Majesty (@queenelizabeth)

Sussexa bosta petega septembra v Manchestru, kjer bo imela Meghan prvi javni govor po mexitu, v katerem se bo na srečanju organizacije One Young World, ki združuje mlade iz več kot 190. držav, zavzemala za enakopravnost spolov. Nato se bosta odpravila v nemški Dusseldorf, ki bo naslednje leto gostil igre Invictus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan and Harry❤ (@meghan_and_harry)

Osmega septembra se bosta vrnila v Veliko Britanijo, tedaj bi se sicer lahko sestala s prababico njunih otrok, a vse je odvisno od urnika monarhinje, poznavalci kraljeve družine pa menijo, da so možnosti za srečanje zelo majhne.

Povzeto po portalu Hello

Preberite še: To kraljevo zapoved princ William namerava ukiniti (Meghan Markle bo zelo vesela)

Morda vas zanima tudi: Tako sosedje za hrbtom kličejo Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)