Kako je Camilla življenje Kate Middleton spremenila v nočno moro

Vir znotraj palače navaja, da Camilla dodobra izkorišča status kraljice soproge.

18.1.2023 ob 1:13 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kako je Camilla življenje Kate Middleton spremenila v nočno moro

Nekdanja vojvodinja Cornwalla Camilla Parker Bowles je po navedbah znotraj palače že leta, preden ji je pokojna kraljica Elizabeta II. podelila ta naziv izvedela, da bo nekoč postala kraljica soproga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margoh Channing (@margohchanning)

Uradno se je to zgodilo lani ob praznovanju kraljičinega platinastega jubileja, ko je tedanja monarhinja dejala, da si želi, da bi njeno snaho nagovarjali s tem nazivom.

Po navedbah portala OK!Magazine pa je 75-letna soproga kralja začela izkoriščati prednosti tega statusa še preden ji je sploh bil uradno dodeljen, kar je izzvalo napetosti med sedanjo kraljico in Kate Middleton.  

"Camilla je bila presrečna glede dejstva, da bo nekoč kraljica soproga. Zavedajoč se tega je bila odločena, da bo življenje Kate Middleton spremenila v nočno moro.

Od nje je med drugim zahtevala, da se ji ob vsakem srečanju prikloni, tako ji je vedno znova dala vedeti, da je na hierarhični lestvici višje od nje," je publikacija citirala neimenovani vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨

A to še ni vse. Camilla je od staršev sedaj valižanske princese Carole in Michaela zahtevala naj, kadar obiskujeta hčerko, vnuke in zeta v palači Kensington, uporabljata vhod za osebje, tako kot vsi ostali trgovci, kajti ne izhajata iz kraljeve družine in nimata plemiških nazivov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KatePippamiddleton (@katepippamiddleton)

Prav tako je izrazila zahtevo, da njena otroka iz zakona z Andrewjem Parkerjem Bowlesom Laura in Tom, dobita viteške ali kakšne druge plemiške nazive, ki pritičejo potomcem britanske kraljice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HM Queen Camilla (@queen.camilla1947)

Princ William in Kate Middleton sta se tej zahtevi uprla, vendar je le malo verjetnosti, da bosta upoštevana, saj trenutno vse karte v rokah držita kralj Karel III. in Camilla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℂ

Ima pa celotna zgodba tudi pozitivno plat. Ni sicer znano, kako se je osebje do staršev Kate Middleton obnašalo tedaj, ko je z družino še živela v palači Kensington in ali sta ob obiskih upoštevala zahteve tedaj še ne kraljice Camille, dejstvo pa je, da sedaj lahko hčerko, zeta in vnuke obiskujeta po mili volji, saj sta Kate in William septembra lani družino iz bolj stroge palače preselila v mnogo manj formalo kočo Adelaide na posestvu Windsor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Wales Family (@the_wales_family_)

Povzeto po portalu ibtimes.co.uk

Preberite še: To je razlog, zakaj Camilla ne mara Kate Middleton

Morda vas zanima tudi: Ogroženo kronanje Karla III: Lahko se zgodi, da ga sploh ne bo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)