Razkrita sporočila Kate Middleton, ki so tik pred poroko spravila v jok Meghan Markle

Princ Harry v svojih spominih razkriva kratka sporočila Kate Middleton, ki so njegovo soprogo spravile v jok.

11.1.2023 ob 9:05 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Razkrita sporočila Kate Middleton, ki so tik pred poroko spravila v jok Meghan Markle

Princ Harry se je v svojih spominih z naslovom Spare dotaknil dogajanja pred njegovo poroko z Meghan Markle leta 2018, natančneje razloga za solze njegove tedaj še zaročenke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A2zWeddingCards (@a2zweddingcards)

Odgovorna zanje je bila po njegovih navedbah Kate Middleton oziroma njena kratka sporočila, ki jih je nevesti pošiljala zaradi oblek deklic, ki naj bi na obredu nosile cvetje.

Kot se spominja princ, je Kate Meghan pisala štiri dni pred velikim dogodkom in se pritoževala, da oblekica njeni hčerki Charlotte ni prav:

"Charlottina oblekica je prevelika, predolga in preveč vrečasta. Jokala je, ko sva jo pomerili doma," naj bi pisala Kate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royally_yourz

Meghan, tedaj preobremenjena zaradi priprav na poroko in zaradi drame, ki se je odvijala med njo in njenim odtujenim očetom, ni takoj odgovorila. Nasprotno, to je storila šele naslednji dan.

Ker je šlo za tako imenovano french couture, to ni bilo nič strašnega, prav tako je imela, če komu obleka ne bi pristajala, Meghan vedno na voljo krojača, piše Harry in dodaja:

"Meghan ni takoj odgovorila Kate. Imela je nešteto s poroko povezanih sporočil, večina teh se je nanašala na kaos z njenim očetom.

Naslednje jutro je torej odgovorila, češ, da je krojač vselej v pripravljenosti: "Povedala sem ti, da je Ajay (krojač) na voljo od osmih zjutraj. Tu. V palači Kensington. Lahko tako, kot to počnejo druge mame, pripelješ Charlotte, da ji popravi obleko?"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Royal Family (@windsorroyalfamily)

Glede na Harryjeve zapise, Kate z odgovorom ni bila zadovoljna in je trdila, da je treba oblekico sešiti znova.

"Meg je vprašala Kate, če se zaveda, kaj se trenutno dogaja z njenim očetom. Kate je odgovorila, da ji je povsem jasno, a oblekica ni vredu. In to tik pred poroko," piše princ, ki trdi, da je imela Kate veliko težav s tem, kako je Meg načrtovala veliki dan.

Izmenjali sta si še nekaj sporočil in zadnje, ki ga je poslala Kate je bilo kratko - 'dobro', kar je pomenilo, da bo zadeve uredila s krojačem.

Hladen odgovor je pri Meghan izbil dno in jo pripravil do tega, da je v obupu in solzah hlipala na tleh.

Dogodek je potrdil dejstvo, da se Kate in Meghan kot članici kraljeve družine nista vedno najbolje razumeli in da je med njima večkrat prišlo do kratkega stika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Harry & Meghan (@housesofsussex)

A čeprav so Harryjevi spomini te dni vroča tema in na dan prihaja vse več podrobnosti o dogajanju za stenami palač ter o odnosih znotraj kraljeve družine, se tudi nad zakonca Susseks zgrinjajo temni oblaki.

Oblasti so namreč odredile evakuacijo njune soseske v Kaliforniji, saj ji grozijo poplave ter zemeljski plazovi.

Na tisoče stanovalcev, vključno tistih iz Montecita, je moralo prav na dan izida knjige Spare po ukazu pristojnih zapustiti domove.

Soseda nekdaj kraljevega para Ellen DeGeneres je na instagramu delila zaskrbljujoč videoposnetek:

 "Montecito je povsem evakuiran. Celo mesto. To je noro. Imamo deževje, kakršno nas je prizadelo pred natanko petimi leti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

"Potok ob naši hiši nikoli, nikoli ne poplavlja, a trenutno je narasel za skoraj tri metre in po napovedih bo narastel še za vsaj pol metra. Moramo biti prijaznejši do matere narave. Ostanite varni vsi!"

V ponedeljek je lokalna gasilska brigada na spletni strani zapisala: "Pojdite takoj. Razmere se hitro slabšajo. Bodite pozorni na pozive oblasti in odgovornih služb."

V zadnjih 30. dneh je v Monecitu padlo od 300 do 500 milimetrov dežja na kvadratni meter, letno povprečje padavin na tem območju znaša nekaj več kot 400 milimetrov.

Prav na dan, ko je bila odrejena evakuacija, je Harrya nastopal v pogovorni oddaji v New Yorku, kjer je promoviral svojo knjigo. Vojvodinja naj bi z otrokoma Archiejem in Lilibet ostala doma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @when_harry_met_meghan

Povzeto po portalih Hollywood Life in Hello Magazine

Preberite še: Harry, Meghan, zasebno letalo in ostre kritike: Navadna hinavca sta

Morda vas zanima tudi: Tako je osebje kraljeve družine za hrbtom klicalo Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)