Kaj danes počnejo zvezdniki serije Glee

Čeprav je večina uživala v soju zvezdniških luči, so se kasneje umaknili.

25.7.2020 ob 5:40 | Foto: Fox/Press Release | Avtor: P. Pa.

Kaj danes počnejo zvezdniki serije Glee

V začetku julija je ljubitelje serije Glee pretresla novica o smrti ene izmed glavnih junakinj te serije. Naya Rivera, ki je v seriji igrala navijačico Santano Lopez, je nesrečno utonila v jezeru Piru. A Nayina smrt ni edina, ki je pretresla oboževalce te serije. V preteklosti so namreč glavni junaki tudi zaradi tragičnih dogodkov že večkrat polnili strani časopisov in drugih medijev. Pogledali smo, kaj se dogaja z ostalimi člani pojoče zasedbe Glee?

Za Leo Michele, ki je igrala vlogo Rachel Berry je bila serija Glee odskočna deska, za večino pa vrhunec v njihovi igralski zasedbi.

Televizijska mreža Fox je začela predvajati glasbeno serijo Glee leta 2009. Posneli so šest sezon, vsega skupaj 121 epizod. Serija, v kateri so se glavni liki spopadali z najrazličnejšimi najstniškimi težavami in z odraščanjem povezanimi pogostimi vprašanji, je bila v prvi sezoni nominirana za kar 19 nagrad Emmy. Prvo veliko tragedijo izmed mnogih, ki so bile povezane z zasedbo Glee, so doživeli leta 2013, ko je umrl Cory Monteith. Po predvajanju epizode, ki je bila namenjena njemu v slovo, so oznanili, da končujejo s snemanjem priljubljene serije.

Lea Michele

Vloga Rachel Berry ji je bila pisana na kožo. Po Gleeju je nastopila še v seriji Scream Queens in v serij The Mayor. Lea je bila v zvezi s soigralcem Coryem Monteithom, ki je zaradi prevelikega odmerka umrl leta 2013. Po njegovi smrti je bila v zvezi z igralcem Robertom Buckleyem, zdaj pa je srečo našla s podjetnikom Zandyem Reichem. Poročila sta se aprila 2018, v kratkem pa pričakujeta tudi prvega otroka.

Soigralka iz serije Glee Samantha Wate jo je obtožila, da je med snemanjem njeno življenje spremenila v pekel, saj naj bi ji ves čas grozila, da bo pri ustvarjalcu serije Ryanu Murphyju dosegla, da jo bo odpustil. Lea se je na obtožbe odzvala in se opravičila za svoje vedenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Amber Riley

Igrala je v vlogi Mercedes Jones, kasneje pa se je preizkusila še v gledališki londonski produkciji Dreamgirls. Igrala je še v seriji The Wiz in navdušila v plesnem šovu Dancing With the Stars, kjer je celo zmagala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Riley (@msamberpriley) on

Heather Morris

V seriji je nastopala v vlogi Brittany S. Pierce, pred tem pa je bila del plesne zasedbe pevke Beyonce. Leta 2007 je bila z njo celo na turneji. Ko je kot ena izmed zvezd zaplesala v plesnem šovu DWTS se je na njo vsul plaz kritik. Oboževalci plesnega šova so namreč zavzeli stališče, da v vlogi zvezd ne bi smeli nastopati in tekmovati tisti zvezdniki, ki so profesionalni plesalci. Heather je danes srečno poročena in ima dva sinova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Morris (@heatherrelizabethh) on

Kevin McHale

Še preden je zaslovel z Glee je bil član fantovske zasedbe NLT. Po izteku serije je gostil oddajo Virtually Famous, a se je kasneje umaknil iz sveta slavnih. Leta 2018 je razkril, da je istospolno usmerjen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin McHale (@kevinmchale) on

Chris Colfer

Igral je v vlogi Kurta Hummela, ki je še vedno najbolj vidna in prepoznavna vloga v njegovi igralski karieri. Kasneje ga je bilo mogoče opaziti še v Hot in Cleveland, a je kasneje našel svojo strast v knjigah. Napisal je celo serijo knjig za otroke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Colfer (@chriscolfer) on

Matthew Morris

Po vlogi Willa Schuesterja smo ga lahko spremljali še v serijah The Good Wife in Grey's Anatomy. Kasneje se je vrnil k broadwayskim vlogam in se poročil z dolgoletno partnerico Renee Puente. Oktobra 2017 sta dobila sina, ki sta ga poimenovala Revel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Morrison (@matthewmorrison) on

Jenna Ushkowitz

Prvič je na Broadwayu odigrala leta 1996, a njena vloga Tine Cohen-Chang v Gleeju je še vedno ena največjih. Videti jo je bilo mogoče tudi v serijah Hair, The Wedding Singer in Waitresss.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ushkowitz (@jennaushkowitz) on

Dianna Agron

Kraljica navijačic Quinn Fabray se je v po snemanju serije Glee preizkusila še v vlogi režiserke, a največ pozornosti javnosti je pritegnila leta 2016, ko se je v Maroku na skrivaj popročila z glasbenikom Wintonom Marshallom (Mumford&Sons). Kot zanimivost naj povemo še, da je bil del njune video in fotografske ekipe tudi slovenski fotograf Jon Aleksander Kranjčan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dianna Agron (@diannaagron) on

Morda vas zanima tudi: Kanye West: So čudni tviti in predsedniška kandidatura klic na pomoč?

Preberite še: Prekletstvo serije Glee: Škandali in tragedije njenih igralcev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)