Iskrena Natalija Verboten: Padci se zgodijo v vsaki vezi, tudi najini

Nekje na poti sta se ob poplavi obveznosti malenkost izgubila. Sledil je pogovor, po katerem sta si Natalija in Dejan spet redno jemala čas samo za njiju, se na novo zaljubila, se ponovno odkrila: "Zdaj je še lepše, ampak na drugačen način."

18.1.2023 ob 9:02 | Foto: Natalija Verboten, Facebook

Slika avtorja - Aleksandar  Lukić Piše:

Aleksandar Lukić

aleksandar.lukic@delo.si

Iskrena Natalija Verboten: Padci se zgodijo v vsaki vezi, tudi najini

Letos bo minilo 15 let, od kar sta si priljubljena pevka Natalija Verboten in Dejan Bojič obljubila večno zvestobo. Plod njune ljubezni sta sinova Max in mlajši Oskar. In čeprav zunanji opazovalci pri drugih vidimo le vse dobro, temnolasa lepotica, znana po iskrenosti, prizna, da tudi pri njima ves čas ne cvetijo le rožice.

"Z leti sem videla, da je tudi humor v vezi zelo pomemben, da se še vedno znava skupaj smejati, se zabavati … Dejan ima prirojen smisel za humor in me včasih, ko se jezim, s pripombo v svojem stilu čisto razoroži in se niti ne morem več delati, da sem jezna, ker me spravi v smeh," pripoveduje Natalija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Njen mož je hkrati tudi njen najboljši prijatelj, "in če bi še enkrat izbirala, bi se ponovno odločila zanj". "Pri njem občudujem marsikaj – je zelo ljubeč (to sicer pokaže na čisto svoj način), zaščitniški, pripaden, odločen, vztrajen, prizemljen, zrel, direkten, odgovoren, duhovit …" strne na kratko njegove vrline.

A občasno si tudi skočita v lase: "Brez tega si partnerstva ne znam predstavljati, in ko se (skregata, op.p.), je to precej na glas, ker sva oba temperamentna, si pa seveda sproti z drobnimi prijaznimi vsakdanjimi pozornostmi izkazujeva ljubezen (rada mu spečem skutino pito z višnjami, ki jo obožuje, on mi vedno pridrži vrata, ko kam greva, vedno nosi vrečke, ko nakupujeva...)."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

"Seveda pa vedno ne cvetijo rožice, padci se zgodijo v vsaki vezi, tudi najini seveda," nam je priznala.

Pred leti, ko sta bila sinova še zelo majhna, sta imela veliko dela tako doma kot v podjetju:

"In je bil pritisk prevelik, bila sva neprespana, velikokrat sva se skregala ... Spomnim se, da smo šli nekega dne na krajši izlet, vmes smo se oglasili še v trgovino in Dejan je prodajalki na blagajni povedal nek vic, se šalil z njo in takrat sem ga ponovno videla v luči kot že dolgo ne in sem pomislila: Uau, pa saj moj mož je res zabaven. Po nekaj letih sva na to malo pozabila, sploh zaradi divjega tempa dela, stresa, otrok ..."

Sledil je pogovor, po katerem sta si spet redno jemala čas samo za njiju, se na novo zaljubila, se ponovno odkrila in ogenj strasti je ponovno vzplamtel: "Zdaj je še lepše, ampak na drugačen način."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Natalija poudarja, da v zvezi oziroma zakonu ne gre brez velike mere potrpežljivosti, razumevanja, sprejemanja kompromisov, spoštovanja na obeh straneh: "Srečno razmerje ne pade z neba, zanj je potrebno vsak dan sproti delati, se zanj truditi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Preberite še Monačani ne bodo veseli: princesa Charlene vodi na nelaskavi lestvici.

Mogoče vas zanima tudi Princ Harry na zatožni klopi: »Lahko bi vsaj preveril svoje družinsko drevo«.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)