Intimni dnevnik Meghan Markle o življenju v palači tempirana bomba za kraljevo družino

Za dnevnik, ki ga je med življenjem v kraljevih palačah pisala Meghan Markle, bi nekateri bili pripravljeni plačati milijone.

25.5.2020 ob 9:55 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Intimni dnevnik Meghan Markle o življenju v palači tempirana bomba za kraljevo družino

To, da se je bila Meghan Markle po zaroki in kasneje poroki s princem Harryjem primorana odpovedati zasebnim profilom na družabnih omrežjih ter tudi svojemu blogu The Tig, ne pomeni, da je prenehala beležiti vse, kar se je dogajalo v njenem življenju.

Nasprotno. Kot navaja britanski Mirror, je nekdanja igralka podrobnosti o tem, kaj je doživljala potem, ko je spoznala svojega sedanjega soproga, zapisovala v dnevnik. In ta bi bil, če bi se ga odločila nekoč objaviti, vreden težke milijone.

"Za Meghanine spomine o življenju znotraj kraljeve družine, o sporu med princem Williamom in princem Harryjem, o tem, kako je na kronane glave vplivala seksualna afera Epstein, v središču katere je bil princ Andrew in še za veliko, kar je ostalo skrito ali vsaj prikrito, bi bile založniške hiše pripravljene plačati do 150 milijonov dolarjev, kar za par, ki se osamosvaja in išče nove finančne vire, nikakor ni zanemarljivo," piše omenjena publikacija.

Seveda to, da dnevnik obstaja, ne pomeni, da ga bo kdo kdaj imel priložnost prebrati. Čeprav bi ob objavi dosegel vrtoglavo vrednost, Meghan ni nikoli namignila, kaj šele potrdila, da ga je pripravljena unovčiti.

"A že zgolj dejstvo, da obstaja, je za britansko kraljevo družino zelo neprijetno," je za Mirror povedal vir blizu kraljeve družine.

"Zanjo je kot tempirana bomba. Kajti čeprav Meghan ni izrazila namere, da bi se s spomini okoristila vsi vemo, da je odlična samopromotorka in zaskrbljenost znotraj kraljeve družine je še kako upravičena."

Preberite še: Skrivnost zapestnice, ki jo princ Harry nosi že 20 let

Morda vas zanima tudi: Meghanin nekdanji sodelavec razkril: Ko so kamere ugasnile, je postala druga oseba


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)