FOTO: To so znane milenijke, ki nočejo na družabna omrežja

Če mislite, da ne morete živeti brez Instagrama in Facebooka, se motite. Te zvezdnice so dokaz, da lahko.

12.1.2020 ob 5:50 | Foto: GettyImages | Avtor: P. Pa.

FOTO: To so znane milenijke, ki nočejo na družabna omrežja

Ko je govora o milenijcih in njihovem odnosu do družabnih omrežij, bi lahko v jeziku Facebooka rekli: »zapleteno«. Medtem ko jih mnogi obožujejo in si ne predstavljajo življenja brez njih, so se številni odločili, da jih sploh ne bodo uporabljali. Tistim, ki trdijo, da se danes ne da živeti in uspeti brez družabnih omrežij, dokazujejo nasprotno. Ko boste videli, kdo vse je med temi, katerih profile boste zaman iskali na Instagramu, Facebooku, Twitterju, Snapchatu, TikToku in še kje, se boste kar malo zamislili.

Mary-Kate in Ashley Olsen

Čeprav imajo njune modne blagovne znamke številne profile na družabnih omrežjih, slavnih dvojčic tam ne boste našli. Zakaj? No, leta 2011 je Ashley razkrila medijem, da je že zaradi samega koncepta družabnih omrežij anksiozna. »Vse življenje sva se trudili, da bi ohranjali zasebnost,« je dodala Mary-Kate in dejala, da bi s tem, če bi se pridružili tem omrežjem razkrili točno to, kar tako sveto varujeta – svojo zasebnost.

Alicia Vikander

Oskarjevka si je sicer ustvarila Instagram profil, a ga je le en mesec kasneje izbrisala. Švedska lepotica je povedala, da je hitro ugotovila in spoznala, da ji družabna omrežja ne prinašajo zadovoljstva in da niso dobra zanjo. V mesecu, ko je uporabljala priljubljeno platformo, je promovirala izključno svoje projekte.

Emma Stone

»Mislim, da to name ne bi vplivalo pozitivno,« je leta 2018 dejala oskarjevka Emma Stone in dodala, da je noro, ko pogleda družabna omrežja, na katerih ljudje puščajo vtis o popolnem življenju. Ob tem si sama misli, da je to preprosto laž. »Ne more se ti vsak dan vse poklopiti. To enostavno ne gre. Četudi se ti uresničijo sanje, preprosto ne more biti vse popolno. To ni realnost,« je dejala takrat in če smo povsem iskreni, se ne bi mogli bolj strinjati z njo. Bravo, Emma.  

Jennifer Lawrence

»Tega si v svojem življenju res ne želim, razen, če bi bilo res nujno potrebno,« je na vprašanje, zakaj ni prisotna na družabnih omrežjih, odgovorila oskarjeva nagrajenka. »Brez razloga se enostavno ne želim tako izpostavljati. Tam me boste našli le, če gre za promocijske namene,« je dejala in dodala, da kljub temu, da na Instagramu ne deli svojih fotografij, rada vohuni za drugimi. »Sem voajer: gledam in sem tiho,« je dejala leta 2018.

Kristen Stewart

Kristen je priznala, da ima zaseben profil na Instagramu, a ga ima izključno za to, da ostaja v stiku s tesnimi prijatelji. »To zame ni družabno omrežje. Drug z drugim delimo fotografije,« je dejala in povedala, da ne razume ljudi, ki uporabljajo Twitter in delijo svoje misli s svetom.

Keira Knightley

Keira je preizkusila Twitter, a je profil na omrežju zaprla že naslednji dan. »Pridružila sem se Twitterju, ker sem želela razumeti in biti v stiku z mladino, a sem ga po 12 urah zaprla. Zdel se mi je strašen,« je dejala v šovu Jonathana Rossa.

Scarlett Johansson

»Vse skupaj me spravlja ob pamet,« je na vprašanje, zakaj ne uporablja družabnih omrežij odgovorila Scarlett Johansson. »Enostavno ne razumem te potrebe, da je potrebno vse deliti s svetom. Vse razkrivamo, samo zato, da bi bili opaženi,« je dejala igralka.

Preberite še: Najpogostejše napake pri pripravi čaja

Morda vas zanima tudi: David Beckham: Ne morem verjeti, da se to res dogaja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)