10 stvari, ki v povezavi s poroko ne sodijo na družabna omrežja

Čeprav bi z vsemi radi delili občutke, ki vas prevevajo pred poroko in na sam veliki dan, vse v povezavi z njim ne sodi na družabna omrežja.

10.8.2019 ob 6:04 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

10 stvari, ki v povezavi s poroko ne sodijo na družabna omrežja

Seveda ste v približevanju velikega dne polni navdušenja, veselja, v mislih imate nešteto načrtov ter idej in čim več podrobnosti bi z veseljem delili na družabnih omrežjih. A vse, kar je povezano s poroko, na omenjene medije ne sodi. Kaj je velik ne, opozarja Readers digest.

Koliko vas je (bo) poroka stala

Informacija, ki zagotovo nikomur ne koristi. Ne glede na to, koliko ste ali še nameravate za vse skupaj odšteti.

Ni treba, da bila bi široka množica seznanjena z izdatki, ki ste jih namenili za poroko. Vseeno je, kakšen razlog vas napeljuje k temu, da bi objavili številke, zadržite se. Ne tičejo se nikogar razen vas, vašega dragega in vajinih družin.

Seznama gostov

Zakaj ne sodi na družabne medije? Zato ker bosta z dragim pri sestavljanju seznama primorata sprejemati kompromise in bosta zagotovo izpustila koga, ki sicer meni, da bi moral biti med povabljenci. Torej bi po nepotrebnem spodbujali slabo voljo in zamere.

Poročne obleke

Vaši Facebook prijatelji naj počakajo, da boste objavili fotografijo, na kateri boste v njej izrekli zaobljubo. Z objavo fotografij pred tem bi izpadli zgolj bahavi, tega pa zagotovo nočete.

Vseh podrobnosti

Z natančnim krajem in uro obreda, s tem, kako se bo odvijala zabava in z drugimi podrobnostmi, naj bodo seznanjeni le svatje. Za vse ostale so to povsem nepotrebne informacije. Tudi zato, ker nočete nepovabljenih gostov.

Dram iz ozadja

Mama in stric sta se sprla, brat je malo pregloboko pogledal v kozarec, sestrična je bila slabe volje, ker je polila obleko, sestra pa je pregrobo kaznovala sina, ker je po nesreči prevrnil steklenico.

Takšne in drugačne drame se dogajajo, vendar naj ostanejo med povabljenci. Čez leta bodo nedvomno predmet šal, negativne objave v povezavi s poroko pa na družabna omrežja ne sodijo.

Težav pri organizaciji

V določenem trenutku boste zaradi njih obupovali, a na koncu se bo zagotovo vse dobro izšlo. Torej poskrbite, da bodo zabeleženi zgolj prijetni trenutki, ne pa vse frustracije, s katerimi ste se obremenjevali dneve pred njim.

Tarnanja, pod kakšnim stresom ste

Seveda ste pod stresom. Tako kot tudi vaš dragi in cela družina. Poroka je vendarle velika zadeva, vendar tako kot pri dramah in zapletih pri organizaciji velja: ostanite pozitivni. Tudi pri objavah na družabnem omrežju.

Vsakodnevnega odštevanja do velikega dne

Razumljivo je, da ste nestrpni, a vsakodnevno obveščanje o tem, koliko noči boste še morali prespati do poroke je, milo rečeno, otročje in nadležno.

Podrobnosti o poročnem potovanju

Kdaj bosta odpotovala, koliko časa vaju ne bo, kje se bosta potikala. Z objavami boste širnem svetu sporočili, koliko časa vaju ne bo doma, vajine načrte pa bo lahko prebral nekdo, ki bo tedaj, ko bosta uživala, nepovabljen obiskal vajin dom.

Res je to skrajen, a ne nemogoč scenarij. Raje kakšno fotko objavita, ko se bosta že vrnila.

Dogajanja na sam veliki dan

Bodite prijazni do sebe in do vseh povabljencev ter na sam veliki dan odložite telefon. Res ni nobene potrebe, da bi dragoceni čas namenjali vsem, ki spremljajo vaš Facebook ali Instagram profil.

Uživajte, ne glede na to, kako čudovito se vam vse skupaj zdi.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)