Na kaj ne pozabite na lastni poroki

Ob načrtovanju velikega dogodka ne pozabite na drobne, a nič manj pomembne malenkosti.

13.1.2016 ob 11:30

shutterstock_296418113.jpg

Res je še zima, a bliža se pomlad, letni čas, v katerem si veliko parov obljubi večno zvestobo. In če ste med bodočimi nevestami tudi sami, so vse priprave zagotovo že v polnem teku.  Pri načrtovanju res ne boste pozabili na jedilnike, glasbo in poročno obleko. Kaj lahko pa ne boste pozorni na nekatere, le na videz manj pomembne stvari. Poglejte si nekaj takih, na katere ne sme pozabiti nobena nevesta.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Vzeti toaletno torbico. Naj bo vedno kje v vaši bližini. Seveda z vsemu nujnimi lepotilnimi pripomočki (šminko, maskaro, pudrom in osvežilnimi robčki) s pomočjo katerih boste lahko v hipu osvežili svoj videz. 

Vzeti majhen prigrizek. Energijska ploščica bo več kot dobrodošla. Kaj lahko se bo namreč zgodilo, da boste zaradi vsega vznemirjenja pozabili na hrano in nenadoma tik pred ključnim dogodkom začutili šibkost. Majhen prigrizek bo tedaj v veliko pomoč. 

Shraniti vabilo za fotografa. Vabila so pomemben del poroke. In glede na to, da so do poroke že davno vsa poslana, nimate nobenega, ki bi ga na veliki dan fotografiral fotograf. Prav zato bi enega morali s tem namenom prihraniti.

Pripraviti USB ključek z najljubšimi pesmimi. Na sami svatbi bodo zagotovo igrali glasbeniki, do tedaj, ko se boste urejali ali vozili v avtomobilu, pa naj vam razpoloženje dviga priljubljena glasba s ključka.

shutterstock_254036383.jpg

Vzeti rezervne čevlje. Ne glede na to, kako udobni so vaši čevlji, zagotovo se boste želeli preobuti. Zlasti, če imate čevlje v visoko peto, imejte s seboj rezervne, bolj udobne.

Shraniti kos torte za naslednji dan. Torta na porokah vedno ostane in kakšen košček gostje odnesejo domov, mladoporočenca pa nase pozabita. In ker na poroki največkrat pojesta komaj kakšen grižljaj te sladice, ne pozabite shraniti koščka za dan potem. 

Napolniti mobitel. Vsaka nevesta naj na dan poroke telefon pusti doma, ker pa bo zagotovo morala dan po tem odgovoriti na veliko klicev in sporočil, naj napravico medtem, ko jo čaka,  priklopi na polnilec.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)