Bivša o Alecu Baldwinu pred streljanjem: »Bil je čustveno in mentalno nezrel«

Ireland Baldwin in njena mama Kim Basinger sta v pogovorni oddaji pojasnili, da Alec Baldwin pred streljanjem na prizorišču snemanja filma Rust, ni razumel duševnih stisk.

30.4.2022 ob 8:42 | Foto: Shannon Stapleton/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Bivša o Alecu Baldwinu pred streljanjem: »Bil je čustveno in mentalno nezrel«

Ireland Baldwin, 26-letna hči igralca Aleca Balwina, v eni zadnjih epizod pogovorne oddaje Red table talk Jade Pinkett Smith ni ravno prizanašala očetu. Ob tej priložnosti je odkrito pripovedovala o svojih težavah s tesnobo, o samomorilnih mislih in o odnosu z očetom.

Oddaja se je začela s pogovorom na štiri oči med sogostiteljico Willow Smith in Ireland, nato sta se jima je pridružili še Jada ter Alecova bivša soproga Kim Basinger.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Table Talk (@redtabletalk)

Jada je vprašala Kim, ki se je od Aleca ločila leta 2002, če sta z bivšim soprogom lahko kljub razhodu skupaj vzgajala edino hči in reševala njene težave s tesnobo, zaradi katerih je bila večkrat sprejeta v bolnišnico.

Kim se je na to vprašanje odzvala z glasnim smehom:

"Skupaj vzgajala? Ne," je odgovorila igralka, ki se tudi sama sooča s hudo tesnobo: "Se dobro razumeva. Vendar je on velik izziv. Mislim, da Alec ni bil ne čustveno in ne mentalno dovolj zrel za pogovore o čustvih in tesnobi ter za pomoč pri premagovanju tovrstnih stisk. On v življenju deluje drugače."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Njuna hči je temu dodala, da je to po svoje razumljivo, kajti odraščal je v družini, v kateri se o čustvih ni govorilo in v kateri nisi povedal, da imaš težave ali da si šibak:

"So stvari, glede katerih sem se lahko obrnila nanj, a če sem samo skušala začeti pogovor o stiskah, strahovih, ni bil sposoben razumeti in ne pomagati. Ni mogel sočustvovati z mano, vendar to ni bila povsem njegova krivda.

Svojo tesnobo se je naučil potlačiti in jo utišati. Do nedavnega. Sedaj se mora ukvarjati s stvarmi, ki se mu dogajajo. Prisiljen se je soočati s stiskami in s čustvi, ki se ob tem porajajo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

Ireland je s tem misila nesrečno streljanje na prizorišču snemanja filma Rust lanskega oktobra, ko je življenje izgubila direktorica fotografije Halyna Hutchins.

Še vedno ni razjasnjeno, kdo je v rekvizitno pištolo vstavil pravi naboj, ki je zadel nesrečno Halyno, a čeprav Baldwin zatrjuje, da je šlo za nesrečo, je šerif okrožja Santa Fe za Today izjavil: "Mislim, da kar zadeva kazenskih ovadb, nihče še ni varen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by uInterview (@uinterview)

Več oseb je bilo o dogodku zaslišanih, med njimi orožarka Hannah Gutierrez-Reed in pomočnik režiserja David Halls, preiskava pa še ni dala nobenih konkretnih zaključkov.

Povzeto po portalu OK Magazine

Preberite še: Soproga Aleca Baldwina po tragični nesreči prekinila molk. Povedala je tole …

Morda vas zanima tudi: Tragedija na snemanju: Igralec Alec Baldwin kriv za nesrečo s smrtnim izidom


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)