Skrušena prijateljica ustreljene Halyne: Imela sta čudovito razmerje

Po smrti Halyne Hutchins se prijatelji spominjajo njene predanosti delu in družini.

29.10.2021 ob 5:15 | Foto: Kevin Mohatt/Reuters, Instagram | Avtor: Da. M.

Skrušena prijateljica ustreljene Halyne: Imela sta čudovito razmerje

Združene države Amerike še vedno pretresa tragična nesreča, ki se je zgodila na snemanju filma Rust, ko je Alec Baldwin nenamerno ustrelil direktorico fotografije Halyno Hutchins. Za svetovno znan tabloid People je spregovorila Halynina prijateljica Victoria Janashvili ter ganljivo opisala prijateljičino ljubezensko zgodbo. Kot pravi, je bil njen zakon z Matthewom čudovit in že od začetka kot prava ljubezenska zgodba.

Halyna Hutchins je bila novinarka in živela v svoji rodni Ukrajini, ko sta se z bodočim soprogom spoznala. Matthew se je takoj zaljubil vanjo, a Halyna ni bila povsem prepričana v prihodnost z njim in življenjem v Ameriki. »Zato se je Matthew preselil v Ukrajino, jo osvajal ter prepričal na selitev v ZDA. Na koncu je pristala in se med šolanjem prava na Harvardu preselila z njim,« opisuje strta prijateljica. Kasneje se jima je rodil sin Andros, ki je zdaj star 9 let.

»Imela sta čudovito razmerje, podpirala sta drug drugega,« je še povedala Victoria. Leta 2015 je Halyna sledila svojim sanjam in se izobrazila na področju kinematografije ter tako postala direktorica fotografije. V tem poklicu je spoznala ogromno prijateljev, med njimi tudi Stephena Pizzelo, ki se prav tako Halyne spominja v najlepši luči: »V sebi je nosila igrivost in dober smisel za humor.«

Halyna, Matthew in Andros so se udeležili veliko vrtnih zabav pri Pizzelu in tudi on je njihovo družino opisal kot trdno in ljubečo. »Vsi smo občudovali njuno razmerje. Matt je vedno zelo podpiral njeno karierno pot. Ona pa je bila povsem predana možu in sinu, a so se vsi velikokrat žrtvovali, da je Halyna lahko delala, kar je imela rada,« je za People povedal skupni prijatelj Pizzelo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olesia Saveleva (@olesia_saveleva_)

»Imeti uspešno kariero in hkrati graditi družino je v našem poklicu velik izziv. Vsi smo jo občudovali,« pa je za omenjeni tabloid povedala še ena od njenih sodelavk Olesia Saveleva.

Preberite še: Soproga Aleca Baldwina po tragični nesreči prekinila molk. Povedala je tole …

Morda vas zanima tudi: Tragedija na snemanju: Igralec Alec Baldwin kriv za nesrečo s smrtnim izidom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)