Najbolj nore in nenavadne skrivnosti zvezdnikov, ki jih zagotovo niste poznali

Od spanja z duhovi, zbiranja pramenov las, nenavadnih služb pred slavo in teorij zarot. To so zanimive skrivnosti svetovno znanih, ki jih zagotovo še ne poznate.

24.10.2021 ob 5:05 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: P. Pa.

Najbolj nore in nenavadne skrivnosti zvezdnikov, ki jih zagotovo niste poznali

Svetovno znani zvezdniki težko skrijejo vse, kar se jim dogaja v življenju, saj radovedneži ves čas skušajo izbrskati podrobnosti iz njihove zasebnosti. Nekaterim to skrivanje uspeva mnogo bolje kot drugim, obstajajo pa tudi takšni, ki svoje skrivnosti razkrijejo kar sami. Na spletni strani thedelite so zbrali nekaj najbolj nenavadnih in zanimivih, ki jih zagotovo niste poznali.

Kesha pravi, da je spala z duhom

V intervjuju s Conanom O'Brienom je pevka Kesha priznala, da je skočila med rjuhe z duhom. Zveni čudno? Nedvomno. Pevka pravi, da jo neznani duh začel ljubkovati in božati, potem pa sta nadaljevala z vročo akcijo. Se tudi vi sprašujete, kako naj bi to izgledalo? Niste edini.

Ni pa Kesha edina zvezdnica, ki pravi, da je bila romantično povezana z duhom. O nečem podobnem so pred leti govorili tudi Lucy Liu, Coco Austin, Ann Nicole Smith, Bobby Brown in Dan Aykroyd.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis)

Harry Styles ima štiri bradavice

Pevec in nekdanji član priljubljene skupine One Direction je potrdil govorice, da ima namesto dveh prsnih kar štiri bradavice. Povedal je, da gre za stanje, ki se mu reče politelija in je zelo pogosto.

Katy Perry zbira lase zvezdnikov

Ko je govora o nenavadnih hobijih, ima Katy Perry res nenavadnega. Pevka namreč rada zbira lase svojih slavnih kolegov. V nekem intervjuju je celo povedala, da ima šop las pevk Miley Cyrus in Taylor Swift.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Ashton Kutcher ima zaraščene nožne prste

Priljubljeni igralec Ashton Kutcher ima na nogi skupaj zaraščena drugi in tretji prst. Gre za stanje, ki se mu reče sindaktilija. Leta 2008, ko je v britanskem pogovornem šovu pokazal svoja stopala, je v šali dejal, da če že vse ostalo izgleda lepo, mora nekaj za to žrtvovati.

Paris Hilton je za čivavo zgradila palačo

Na svojem dvorišču je bogata dedinja Paris Hilton za svojo slavno čivavo zgradila pravo graščino. Pasja uta je velika kar 27 kvadratnih metrov. V njej je gretje in hlajenje. Opremljeno je z dizajnerskim pohištvom, stene so v roza odtenku, na stropu pa je lestenec. Palača je v dveh nadstropjih in ima celo balkon in lastno dvorišče, da lahko njen ljubljenček kar se da čim več časa preživi na svežem zraku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Rebel Wilson je postala igralka zaradi halucinacij

Medtem ko nekateri igralci že od rane mladosti sanjajo o tem, da bodo nekoč stopili na veliki oder ali pa da bodo nastopili v filmu, je Rebel morala stakniti malarijo, da je ugotovila, da želi postati igralka. Med potovanjem po Južni Afriki je zbolela in začela halucinirati, da je dobila Oskarja. Takrat se je odločila, da bo svoje halucinacije uresničila in postala igralka.

Tom Hanks je obseden s pisalmimi stroji

Igralec je ljubitelj zapisanih besedil na pisalne stroje. A v svoji navdušenosti nad starinsko zapisanimi zapisi je šel celo tako daleč, da je začel zbirati pisalne stroje. V lasti ima več kot 100 pisalnih strojev. Nanje je celo napisal knjigo s kratkimi zgodbami. Pravi, da je zadovoljstvo, ki ga občuti s pisanjem na pisalne stroje, neprimerljivo s pisanjem na računalnik.

Po trčenju z Matthewem Broderickom umrli dve osebi

Leta 1987 je igralec bil udeležen v hudi prometni nesreči, v kateri sta umrli 28-letna ženska in njena mama. Nesreča se je zgodila na severu Irske, kamor je odpotoval na dopust. V čelnem trčenju z najetim avtom je bil udeležen s svojo takratno punco Jennifer Grey. Ona jo je odnesla s praskami in modricami, Matthew pa si je v nesreči zlomil nogo in utrpel še nekaj drugih poškodb.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Broderick (@_matthewbroderick)

Oprah ima kad v obliki svojega telesa

Če si bogat in slaven kot Oprah, pač ne pristaneš na povprečje in enostvane reči. Voditeljica je v oddaji The Late Late Show priznala, da si je dala po naročilu izdelati kad iz marmorja in oniksa, ki je v obliki njenega telesa. Kad je tako velika, da se v njej brez težav namakata dve osebi.

Kim Kardashian in Kanye West sta hčerko poimenovala North zaradi govoric

Nekaj časa preden je na svet prijokala njuna prvorojenka, se je v medijih že namigovalo, o katerih imenih razmišljata bodoča slavna starša. Razkrila sta, da nista sama prišla na idejo North, ampak sta o tem imenu začela razmišljati šele, ko sta ga omenila Pharrell Williams in Anna Wintour.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

James Lipton je v petdesetih delal kot zvodnik

Voditelj, ki je po drugi svetovni vojni živel v Parizu, je razkril, da je takrat delal kot zvodnik. A pravi, da se je njegovo delo močno razlikovalo od tega, kar danes počnejo zvodniki. Pravi, da ni izkoriščal svojih delavk, ampak je bil bolj njihov agent. To obdobje je označil za res lepo in zanimivo.

Zakonca Obama sta svoj študentski dolg odplačala pri štiridesetih

Čeprav sta daleč od tega, da bi bila običajna in povprečna, sta menda svoj študentski dolg oz. šolnino, poplačala tik preden je Barrack postal predsednik ZDA. Stara sta bila 42 in 40.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Leighton Meester se je rodila, ko je bila njena mama v zaporu

Igralka je prijokala na svet, medtem ko je njena mama služila kazen zaradi tihotapljenja marihuane. Njena mama pa ni bila edina, ki je veliko časa preživela v zaporih. V navzkrižje z zakonom je prišla tudi njena teta, ki je celo zbežala iz zapora in je bila nekaj časa celo na seznamu 15 najbolj iskanih oseb.

Miley Cyrus si je spremenila ime

Kljub temu, da so jo menda od nekdaj klicali Miley, to ni bilo ime, ki ga je dobila ob rojstvu. Ko je prijokala na svet, sta ji starša podarila ime Destiny Hope Cyrus. Ko je bila stara 15 let si je s pomočjo staršev tudi uradno spremenila ime.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Sarah Jessica Parker in Cynthia Nixon se poznata že iz otroštva

V seriji Seks v mestu sta bili veliki prijateljici, a poznata se še mnogo dlje. Obe sta bili igralki že v otroštvu in sta se spoznali, ko sta šteli 12 in 13 let. Skupaj sta nastopali v Little House in the Big Woods.

Meghan Markle je napisala poročna vabila za Paulo Patton in Robina Thickeja

Mnogo let preden se je sama sprehodila do oltarja in postala članica kraljeve družine, je Meghan Markle svoje račune plačevala z ustvarjanjem kaligrafskih poročnih vabil. Izdelala jih je tudi za Paulo Patton in Robina Thickeja leta 2005

Dennis Quaid je izučeni baletni plesalec

Preden je postal filmska zvezda, je študiral balet na univerzi v Houstonu. Za US Weekley je dejal, da je bil balet tudi neverjetno dobra vadba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dennis Quaid (@dennisquaid)

Jerry Springer je bil župan

Voditelj, ki je znan po kontraverznem šovu, je bil eno leto župan mesta Cincinnati od leta 1977 do 1978. Potegoval se je še za guvernerja v Ohiu.

Mama Justina Tiberlaka je bila varuhinja Ryana Goslinga

Ko sta kot otroka Justin Timberlake in Ryan Gosling nastopala v The Mickey Mouse Clubu, sta nekaj časa živela skupaj. Justinova mama je za približno šest mesecev postala tudi Ryanova uradna skrbnica, saj se je Ryanova mama morala vrniti v Kanado, kjer je imela službo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Nicole Kidman se boji metuljev

Mnogim se metulji zdijo naravnost čudoviti, a ne avstralski igralki Nicole Kidman. Ona se jih pravzaprav strašansko boji.

Margot Robbie je cirkusantka

Če ne bi postala igralka, bi Margot Robbie verjetno nastopala v cirkusu na trapezu. Učne ure na trapezu je začela v cirkusanstki šoli obiskovati pri osmih letih. Znanje, ki ga je osvojila, pa ji pride danes še kako prav, saj lahko v filmih izvaja akrobacije, ki jih sicer zagotovo ne bi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Tom Cruise se je ločil, ko so žene dopolnile 33 let

Veste, kaj imajo Mimi Rogers, Nicole Kidman in Katie Holmes skupnega? Vse so bile stare 33 let, ko se je končal njihov zakon s Tomom Cuisom. Nekateri so okoli tega celo zanetili nekaj teorij zarot.

Jennifer Lawrence s posebnim tatujem

Pitje tekočine je zelo pomembno, priljubljena igralka pa se na to spomni vsakič, ko vidi svoj tatu. Na roko si je namreč vtetovirala znak H2O, da ne pozabi piti vode. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Christopher Walken je bil trener levov

Preden je postal slaven, je imel igralec resnično strašno službo. Pri 16-letnih je bil asistent trenerja levov v cirkusu. Do službe je prišel preko oglasa, ki ga je zasledil v časopisu.

Možganska poškodba Khloe Kardashian

Khloe Kardashian je leta 2001 v prometni nesreči utrpela možganske poškodbe in še danes trpi zaradi posledic. Nagaja ji dolgoročni spomin. V resničnosti oddaji Keeping Up With The Kardashians je povedala, da jo resnično žalosti, da zaradi nesreče nima toliko spominov na otroštvo.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Sin morilca

Igralec Woody Harrelson nima ravno zglednega očeta. Njegov oče Charles Harrelson je bil obtožen več umorov.

Leondaro je dobil ime po slavnem slikarju

Starša Leonarda DiCapria sta se se odločila, da bo sin Leonardo, ko sta si v galeriji ogledovala slike in je bila pred njima umetnina Leonarda da Vincija. Takrat je dete v trebuhu prvič brcnilo in to sta vzela za znak, da želi, da mu je ime Leonardo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

Ločitev tik pred rojstovom North West

Le dva meseca preden je na svet prijokala North West, je postala Kim Kardashian tudi uradno ločena od košarkarja Krisa Humphriesa. Če ločitev ne bi bila končana do njenega rojstva, bi bil Kris na rojstnem listvu male North avtomatsko zaveden kot njen oče.

Beyonce ni želela na avdicijo

Ustvarjalci animirane risanke Princesa in žabec so si želeli, da bi glavno vlogo prevzela pevka Beyonce, a pevka ni želela na avdicijo, zato je vlogo izgubila. Tiani je glas nato posodila Anika Noni Rose, ki je skupaj z Beyonce nastopala v Dreamgirls. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Zakaj Ariana Grande ves čas nosi čop?

Zaradi vlog, ki jih je posnela na Nickelodeounu, si je neprestano barvala lase in si jih trajno uničila. Zato Ariana ves čas nosi čop, da zakrije poškodovane predele.

Preberite še: Srceparajoče zgodbe znanih in slavnih: Tako hude preizkušnje so za njimi

Morda vas zanima tudi: Službe, ki so jih opravljali zvezdniki, preden so postali slavni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)