Zvezdniki ogorčeni, paparazzi zalezujejo njihove otroke

Hollywoodsko življenje je kljub slavi in blišču lahko zelo naporno. Sploh, če ti ves čas sledijo paparazzi.

23.7.2021 ob 5:20 | Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images | Avtor: E. N.

Zvezdniki ogorčeni, paparazzi zalezujejo njihove otroke

Blake Lively velja za eno najbolj očarljivih hollywoodskih zvezdic, ki v zadnjem času največ časa posveča svoji družini. Pred letom dni je namreč povila že tretjo hčerko in v medijih rada pove, kako uživa v družinskem življenju z igralcem Ryanom Raynoldsom. Kljub temu, da velikokrat govori o svoji materinski in partnerski vlogi, pa svojih otrok ne želi izpostavljati medijskemu svetu.

Pred kratkim se je s svojimi hčerkami odpravila na sprehod po New Yorku, pri tem pa so jo seveda opazili paparazzi in kmalu za tem je ena izmed znanih tabloidnih revij objavila fotografije njenih otrok, zraven pa tudi sliko Blake, kjer je videti, da prijazno maha fotografom. A kot je kasneje zapisala na svojih socialnih omrežjih, resničnost ni bila takšna, kot je bilo videti na naslovnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

»Kako lahko prirejate fotografije, da je videti, kot da veselo maham. To je zavajujoče,« je zapisala na svojem instagram profilu. »Resnična zgodba je takšna: moje otroke je cel dan zasledoval neznan moški. Skakal je iz grmovja in se nato spet skrival. To je opazila celo mimoidoča gospa in ga ogovorila, saj se ji početje ni zdelo primerno. Ko sem poizkušala mirno pristopiti do fotografa, da bi se z njim pogovorila, je zbežal, nato pa se zopet pojavil ulico kasneje,« je še povedala in medije povprašala, kakšne so njihove vrednote, da pošiljajo fotografe zalezovati otroke slavnih. »Vam je čisto vseeno za varnost otrok?« je še vprašala medije in dodala, da je bila izkušnja grozna.

Podobno izkušnjo pa je v zadnjem času na svojih omrežjih delilo še več zvezd, med drugim tudi Gigi Hadid, ki je paparazze javno prosila, da naj ne objavljajo fotografij njene hčerke Khai, saj ji želi omogočiti običajno življenje in želi, da se bo sama odločila, katere utrinke svojega življenja želi deliti s svetom, ko bo za to dovolj stara. Gigi se namreč izjemno trudi varovati hčerkino zasebnost in ji zaradi svoje lastne izpostavljenosti nikakor ne želi povzročati stresa, ki ga povzroča zalezovanje fotografov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Preberite še: Prelomnica za Adele: z novim fantom prvič skupaj v javnosti

Morda vas zanima tudi: Očarljiva hči Julie Roberts prvič na rdeči preprogi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)