Angelina Jolie na premieri filma blestela v srebrni obleki, a vsi so opazili veliko modno napako

Po dolgem času bomo Angelino Jolie lahko zopet videli na filmskih platnih.

28.10.2021 ob 5:15 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: E. N.

Angelina Jolie na premieri filma blestela v srebrni obleki, a vsi so opazili veliko modno napako

Angelino Jolie bi z lahkoto uvrstili med najbolj prepoznavne obraze tega sveta in kjerkoli se pojavi, nase pritegne ogromno pozornosti. Nazadnje smo jo v kinih lahko gledali v vlogi Zlohotnice, trenutno pa promovira izid novega filma Večni, kjer se je prelevila v zgodovinsko boginjo Theno.

Lepotica, ki je za svoje filmsko ustvarjanje prejela enega oskarja, za različne nagrade je bila nominirana kar 116-krat, veliko prahu pa je v preteklem desetletju dvignil tudi njen zakon z Bradom Pittom, se je v teh dneh pojavila na kar nekaj rdečih preprogah. Izid novega filma je obeležila s – kot vedno – dovršeno podobo, z njo pa so pred objektive fotografov stopili tudi njeni otroci.

Nazadnje smo Angelino lahko opazili na filmskem festivalu v Rimu, kjer je blestela v čudoviti srebrni obleki znamke Versace. Kljub bleščeči opravi, ki ji je pristajala kot ulita, pa so mnogi opazili precej vidno modno napako.

Podaljški, ki jih je bilo opaziti že od daleč

Angelina je na rdeči preprogi namreč nosila lasne podaljške, ki so bili nadvse opazni. Že na daleč je bilo mogoče opaziti, do kje segajo igralkini naravni lasje, saj je bil njihov konec precej izrazit. Mnogi mediji so ugibali, ali je bila takšna pričeska oblikovana namerno, frizerski strokovnjaki pa so si skoraj enotni, da je šlo le za precejšen spodrsljaj. »Nekdo bo odpuščen,« so se glasili naslovi v rumenih revijah, za Page Six pa je svoj pogled delila celo ena izmed najbolj znanih hollywoodskih frizerk Priscilla Valles, ki lasne podaljške oblikuje za zvezdnice kot so Hailey Baldwin, Kim Kardashian, Meghan Fox in druge. Kaj je šlo po njenem mnenju pri Angelini narobe?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fashion for girls (@fashionsissytrends)

»Pri lasnih podaljških sta najpogostejši dve napaki. Nepravilna izbira barve in napačno vpenjanje,« je obrazložila Vallesova. »Angelinin frizer je uporabil premajhno količino podaljškov, obenem pa jih je pripel prenizko,« je pojasnila in dodala, da bi bilo vidno mejo med naravnimi lasmi in podaljški potrebno skriti tudi s primernim striženjem konic.

Skratka, nad pričesko se je zgrozil marsikateri tabloid, a videti je, da opazke Angeline niso ganile. Bila je nadvse prešerno razpoložena, uživali pa so tudi njeni otroci, ki so z njo pripotovali v Rim.

Preberite še: Najbolj nore in nenavadne skrivnosti zvezdnikov, ki jih zagotovo niste poznali

Morda vas zanima tudi: Odziv na zaroko Kourtney in Travisa: Scottu se meša. Z njim je res hudo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)