Tako romantično je svojemu dekletu Dakoti ljubezen izkazal pevec skupine Coldplay

Chris Martin je na koncertu izjavil nekaj najbolj romantičnega.

15.10.2021 ob 10:15 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: E. N.

Tako romantično je svojemu dekletu Dakoti ljubezen izkazal pevec skupine Coldplay

Po dolgem premoru se po vsem svetu zopet odvijajo koncerti in veseli smo, da se živa glasba vrača. Navdušeni pa smo tudi nad nedavnim pripetljajem, ki se je zgodil na enem izmed njih. V Londonu se je namreč odvil koncert svetovno znane skupine Coldplay in Chris Martin, frontman skupine, je eno izmed skladb romantično posvetil svojemu dekletu.

Če morda še ne veš. Chris po trinajstih letih zakona z igralko Gwyneth Paltrow, ki se je končal leta 2015, svoje življenje nadaljuje z Dakoto Johnson, zvezdnico filmov 50 odtenkov sive. Simpatični par se le redko pojavi v javnosti in v javnem življenju ju skoraj nikoli ne opazimo v dvojini. Zato je svet še toliko bolj zažuborel, ko je Martin na nedavnem koncertu pred izvajanjem skladbe My Universe izrekel nekaj zelo romantičnega. »To je pesem o mojem vesolju,« je množici zaupal v mikrofon. »Tamle je,« je še dodal in z roko pokazal proti mestu v dvorani, kjer je koncert spremljala Dakota.

Igralki, ki je koncert svojega srčnega izbranca gledala z balkona dvorane, je ob tem postala malce nerodno, Chris pa se ji je nato še zahvalil in pričel s petjem pesmi. Ob tem je imel oči seveda še vedno uprte v svojo ljubezen. Množica oboževalcev je ob tem seveda vzplamtela in navdušeno ploskala in kričala. Takšne geste na koncertih namreč vedno vzpodbudijo burno reakcijo in bučen aplavz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daakotamayijohhnson (@daakotamayijohhnson)

Ljubezen je pač močno čustvo, o njem govorijo filmi in pojejo pesmi in nič čudnega ni, da v ljudeh prav vedno vzbudi tisti »ohhh, kako lepo«. No, Chris in Dakota sta se sicer v javnosti skupaj prvič pojavila v 2017, dve leti po igralčevi ločitvi. Takrat so ju ujeli na skupnih počitnicah na Palmi De Mallorci, nato pa ju kar nekaj časa ni bilo nikjer moč videti skupaj. Svojo zasebnost namreč precej skrivata. Leto kasneje je Dakota v enem izmed intervjuju na vprašanje o svojem razmerju odgovorila, da »o tem v javnosti ne bo govorila, a je zelo srečna«.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Are you single? No i am album… (@_thee_mighty_music_)

Razmerje očitno deluje odlično, saj naj bi si par marca letos skupaj privoščil vilo na Malibuju. Skupno gnezdo naj bi bilo vredno 12,5 milijonov evrov, mediji pa so že potrdili, da gre za dom in ne le počitniško zatočišče.

Kaj pa na vse skupaj pravi Chrisova nekdanja žena? Kljub njenemu včasih precej ostremu jeziku, je njeno mnenje o dekletu očeta njenih dveh otrok nadvse pozitivno. »Obožujem jo,« je zaupala reviji Harper's Bazaar leta 2020.

Preberite še: Čustvena Adele končno napovedala nov album: Umreti ali preživeti v najbolj turbulentnem obdobju

Morda vas zanima tudi: Snel masko in pokazal brazgotine: Svetovno znani modni oblikovalec prvič javno o grozljivi nesreči


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)