To si je Alec Baldwin drznil reči ženi, medtem ko je rojevala

Na kaj takšnega ne bi smel niti pomisliti, se strinjaš?

25.12.2021 ob 5:20 | Foto: Instagram | Avtor: E. N.

To si je Alec Baldwin drznil reči ženi, medtem ko je rojevala

V zadnjem času se je ime Aleca Baldwina v medijih povezovalo predvsem s tragedijo, ki se je zgodila na snemanju njegovega novega filma Rust. Na prizorišču je namreč sprožil dva strela z nabito rekvizitno pištolo, pri tem pa je ena oseba umrla, druga pa je bila hudo poškodovana. Okoliščine nesreče pristojni še vedno preiskujejo.

Nedavno pa je o svojem soprogu spregovorila tudi njegova žena Hilaria in na socialnih omrežjih razkrila, kaj ji je Alec rekel med porodom, ko je rojevala enega izmed njunih skupnih šestih otrok. »Alec je govoril po telefonu in na neki točki me je pogledal in prosil, če sem lahko malce bolj tiho,« je zapisala ob repostu članka z naslovom »Ko mi je mož med porodom rekel, naj se utišam, sem vedela, da je najin zakon končan«. Hilaria svojega moža sicer zaradi dogodka ni zapustila, saj pravi, da je takoj, ko je besede izgovoril, ugotovil, da je bil slišati popolnoma idiotsko in se takoj opravičil.

»Namesto, da bi ga zapustila, sem ostala z njim in kasneje rodila še 522 otrok,« se je pošalila na Instagramu. »Ostale podrobnosti svojih porodov pa bom zaenkrat raje zadržala zase,« je zaključila v objavi in dodala, da se kaj takšnega nikdar več ni ponovilo.

Alec in Hilaria sta sicer poročena že 10 let in po nedavni nesreči na snemanju je bila ravno ona tista, ki mu je najbolj zvesto stala ob strani. Javno je spregovorila tudi o tem, kako težko je obdobje po nesreči za oba in povedala tudi to, da njen mož od takrat naprej trpi za hudim post travmatskim sindromom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Hilaria se redno javlja na socialnih omrežjih in ves čas stoji v bran svojemu možu. Med drugim je objavila tudi njuno skupno fotografijo, poleg katere je zapisala »korak za korakom«, s čemer je javnosti sporočila, da so njuni dnevi izredno težki in da se čez naporno obdobje prebijata počasi in dan za dnem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Preberite še: Skrušena prijateljica ustreljene Halyne: Imela sta čudovito razmerje

Morda vas zanima tudi: Presenetljivo, kam se seli Alec Baldwin


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)