Soproga Aleca Baldwina po tragični nesreči prekinila molk. Povedala je tole …

Na žalostni dogodek se je odzvala tudi soproga Aleca Baldwina, Hilaria Baldwin.

26.10.2021 ob 8:55 | Foto: Eduardo Munoz/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Soproga Aleca Baldwina po tragični nesreči prekinila molk. Povedala je tole …

Hilaria Baldwin, soproga Aleca Baldwina, je po tragičnem dogodku, ki se je zgodil na snemalnem prizorišču filma Rust in v katerem je življenje izgubila direktorica fotografije Halyna Hutchins, prekinila molk. 37-letna mama šestih otrok je na instagramu objavila zapis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

"Moje srce je s Halyno. Z njenim možem. Njenim sinom. Njeno družino in z vsemi, ki so jo imeli radi. Ter z mojim možem, Alecom. Žalostno je. Ni besed, s katerimi bi bilo mogoče izraziti šok in bolečino ob tej tragični izgubi," je zapisala.

Hilaria je besede objavila štiri dni potem, ko je njen soprog po nesreči ustrelil Hutchinsonovo in režiserja Joela Souza. Za prvo so bile posledice nesreče usodne, Joel je bil ranjen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Do dogodka je prišlo na lokaciji snemanja v Santa Feju. Pristojni so se odzvali na nujni klic, ki je v četrtek ob 13.50 po tamkajšnjem času prišel iz ranča Bonanza Creek. Hutchinsonova je bila s helikopterjem sicer prepeljana v univerzitetno bolnišnico Nova Mehika, a je med prevozom umrla. Souza je že odpuščen iz bolnišnične oskrbe.

Dogodek je šokiral vso ekipo, zlasti Aleca Balwina, ki se je že srečal s soprogom ustreljene, Matthewom in njunim devetletnim sinom. Vidno pretreseni igralec se je kasneje od obeh poslovil z objemom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinéfilo

"Resnično ni videti dobro," je komentiral opazovalec in dodal, da je bila med srečanjem več kot očitna neizmerna žalost.

"Govoril sem z Alecom in ponudil mi je vso podporo ter pomoč," je že v petek za Daily Mail povedal Matthew. "Nisem zmožen komentirati vsega, kar se trenutno dogaja in kar občutimo, a sem res hvaležen za podporo, ki nam jo vsi izkazujejo," je dodal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

Z zapisom na twitterju se je dan po tragediji oglasil tudi Alec: "Ni besed, ki bi lahko opisale šok in žalost ob tragični nesreči, ki je vzela Halyno Hutchins, ženo, mamo in izjemno sodelavko.

Povsem sodelujem s policijo ter preiskovalci, ki raziskujejo ozadje tragedije in sem v stiku z njenim soprogom. Moje srce je zlomljeno zaradi soproga, sina in vseh, ki so poznali in imeli radi Halyno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Bellamy (@stevenjbellamy)

Povzeto po portalu People

Preberite še: Tragedija na snemanju: Igralec Alec Baldwin kriv za nesrečo s smrtnim izidom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)