Bivša ljubica Davida Beckhama prekinila molk: On igra žrtev, a resnica je takšna

Na navedbe v dokumentarcu o družini Beckham, se je s sočnimi podrobnostmi odzvala tudi bivša Davidova ljubica.

24.10.2023 ob 9:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Bivša ljubica Davida Beckhama prekinila molk:  On igra žrtev, a resnica je takšna

Victoria in David Beckham sta se v dokumentarnem filmu o njunem zakonu in življenju dotaknila tudi nogometaševe afere z Rebecco Loos, o kateri se je veliko pisalo pred dvajsetimi leti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by victoria and david beckham (@vdbeckham)

David in Victoria sta v dokumentarcu spregovorila o tem obdobju, on pa tudi po dveh desetletjih ni neposredno priznal, da se je v Madridu zapletel v intimni odnos s tedaj osebno asistentko. Dejal je le, da je bilo tisto obdobje najtežje v njegovem življenju, Victoria je tisti čas opisala kot trenutke, ko se v zakonu prvič ni počutila, da sta z možem eno in da sta skupaj v boju proti vsem.

Vse to je ponovno usmerilo žaromete na Rebecco, ki sedaj živi na Norveškem in ne želi še enkrat doživljati medijskega linča, ki ga je bila deležna takrat.

Zato se je odločila prekiniti molk in pojasniti svojo plat zgodbe, pri čemer ni bila prav nič prizanesljiva do nekdanjega nogometaša. Ker kot je dejala, glede na medel odziv Beckamovih tedaj, ko je bila afera aktualna, sploh ni pričakovala, da se bosta dotaknila te teme, če sta jo že obudila, način ni bil najbolj posrečen:

"Vprašali so ga, kako se je on počutil ob vseh zgodbah, ki so krožile v medijih, on je kot nebogljena žrtev povedal, da mu je bilo slabo. Obnaša se kot ubogo dete," je povedala za The Mail on Sunday.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

"Treba je prevzeti odgovornost. Govori lahko, kar hoče in razumem, da mora paziti na svoj ugled, a igra mučenika in mene predstavlja kot lažnivko, ki si je izmislila vse te zgodbice.

Namiguje, da sem bila jaz kriva za to, da je Victoria trpela," je dejala in še enkrat potrdila, da sta bila z Davidom res ljubimca.

"Medijski linč je bil grozljiv, a vse je bilo res. On v dokumentarcu pripoveduje, da je to v končni fazi zasebno življenje, ki ga ima pravico ohranjati zase. Vendar mislim, da je eno ohranjati zasebnost, drugo pa slepiti javnost.

Ljudje so že pozabili na afero in ves škandal, on pa sedaj na plano vlači preteklost in uničuje moj ugled.

Če je že hotel govoriti o tem, kako mu je bilo tedaj hudo, bi moral priznati še, da njegovo ravnanje tedaj ni bilo najbolj zgledno,"je povedala Rebecca in dodala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moški svet (@moskisvet_com)

"Najhujši je del, v katerem pripoveduje, da mu je bilo težko gledati ženo, kako je trpela. To me je res zmotilo, saj je bil on tisti, zaradi katerega je trpela, vse skupaj je predstavil, kot da je bila moja krivda, medtem ko ima on čiste roke ter vest.

Veliko bolje bi bilo, če tega sploh ne bi omenjal."

Danes 47-letna Rebecca je leta 2003 za več kot milijon funtov medijem prodala zgodbo o domnevni aferi z nogometnim zveznikom, ki naj bi se zgodila kmalu potem, ko je iz Manchester Uniteda prestopil v nogometni klub Real Madrid.

Po odmevni zgodbi je sodelovala v več resničnostnih šovih in gola pozirala za več moških revij, tudi za Playboy.

Potem, ko je njena slava ugasnila, je spoznala norveškega zdravnika Svena Christjara Skaia, s katerim sta se leta 2012 poročila, par ima dva otroka, ona se sedaj ukvarja s poučevanjem joge v deželi, kjer je, kot pravi, življenje veliko bolj mirno kot v Veliki Britaniji in so ljudje veliko bolj razumevajoči ter se ne vtikajo v zasebnost drugih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REBECCA LOOS (@rebeccaloosofficial)

"Ljudem tukaj preprosto ni mar. Veliko mojih norveških prijateljic je kdaj bila vključenih v takšno ali drugačno afero s poročenim moškim, nobena me zato ne obsoja."

Seveda z ne tako slavnim poročenim moškim, kot je David Beckham.

Le redki so bili deležni tolikšnega obsojanja in zaničevanja, kot ga je bila v zasebni šoli izobražena hči diplomata španskih korenin, ki je bila ožigosana s spolno obsedenko, oportunistko ter izkoriščevalsko gospodično. Dvomi, da bi ji javnost dandanes, če bi se zgodila ista zgodba, tako strogo sodila.

Sama se čudi, kako sta Victoria in David prestala škandal. Obžaluje, da je bil njun zakon na takšni preizkušnji, a ne zdi se ji pošteno, da zgodbo pripovedujeta skozi izbrane besede, s katerim vzbujata sočutje.

"Ko sem ga videla, kako je s solznimi očmi pripovedoval, kako mu je bilo hudo za Victorio, sem se obrnila samo stran. Videla sem dovolj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REIB (@reib_news)

Očitno ima Rebecca na zalogi dovolj drugih zgodbic.

Kot osebna asistentka naj bi tedanjega delodajalca ob eni od priložnosti zalotila v kočljivi situaciji, čeprav je bil poročen z Victorio in v razmerju z njo. Zgodilo se je septembra 2003 na eni od hišnih zabav na domu Ronalda Nazárija v Madridu, kjer se je David zabaval s špansko manekenko.

"Klicala me je Victoria, da ne more dobiti Davida na telefon. Rekla mi je, naj ne prekinem klica in naj ga najdem.

Prišla sem do spalnice, pred njo sta stala dva Davidova osebna stražarja. Z gestami sem jima razložila, da kliče Victoria. Eden je izginil in iz spalnice pripeljal Davida. Skozi priprta vrata sem videla posteljo in v njej manekenko.

Podala sem mu telefon in na glas rekla: tvoja žena. Z zamolklim glasom se je pogovarjal z njo in mi vrnil telefon."  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s (@90scelebvibes)

"Bila sem prizadeta, užaljena. Počutila sem se kot največja tepka," je pripovedovala v od prej omenjenega ločenem intervjuju za isti medij.

Povzeto po portalih Daily Mail in Hello

Preberite še: Skrivnosti družine Beckham: Ni vse tako krasno

Morda vas zanima tudi: Ženska nezvestobe nikoli ne pozabi (in zakaj je tako)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)