Obdukcija Naye Rivere razkrila podrobnosti o njenih zadnjih trenutkih s sinom

Natančna preiskava je postregla s podatki o tem, kako sta Naya Rivera in njen sin preživela zadnji skupni dan na jezeru Piru.

14.9.2020 ob 9:25 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Obdukcija Naye Rivere razkrila podrobnosti o njenih zadnjih trenutkih s sinom

Pred nekaj dnevi je medicinski izvedenec območja Ventura County na podlagi zaključene preiskave in obdukcije predočil natančne izsledke o nesreči igralke Naye Rivere in njenih zadnjih trenutkih, ki jih je preživela s sinom, navaja portal E!

Kot je znano, se je igralka 8. julija utopila v jezeru Piru,potem ko je tam najela čoln.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laina (@trinketgirl) on

Raziskovalci so pojasnili, da jim je njen sin Josey povedal, da sta z mamico potem, ko sta preštela do tri, skočila v vodo. Kmalu je igralka otroku pomagala nazaj v čoln, nato pa je malček zaslišal njen slaboten klic na pomoč in opazil, kako iz vode v zrak dviguje roki. V nekaj trenutkih je izginila pod gladino.

Izjava malčka sovpada z njegovo prvotno pripovedjo, v kateri je pojasnil, da mu je Naya pomagala v čoln, ko se je ozrl, pa je "mamica izginila."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera Team (@nayariverateam) on

Dodatno je zaposleni v izposojevalnici, kjer ne Naya najela čoln povedal, da je igralki ponudil reševalni jopič, ki pa ga je vljudno odklonila. Zaposleni ji ga ji je kljub temu položil v čoln, kjer so ga kasneje tudi našli.

Očitno Naya in njen sin tistega usodnega dne sprva sploh nista nameravala plavati. Glede na izjavo igralkine mame, ji je hči v telefonskem pogovoru dejala, da bosta imela na obali jezera piknik. Očitno sta si zadnji hip premislila in najela čoln, kajti preiskovalci so v njenem avtomobilu našli oglje in vrečko z živili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera Team (@nayariverateam) on

Vzrok za Nayino smrt ostaja nesreča. V poročilu toksikologa je zapisano, da so v njeni krvi sicer našli terapevtske odmerke blažilca teka fentermina, zaviralca staranja diazepama in amfetaminov. Koncentracija alkohola je znašala 0,016 odstotkov, vendar nobena od snovi ni bila v količini, ki bi vplivala na njeno presojo.

Glede na izsledke obdukcije na do sedaj znane okoliščine in na osnovi toksikološkega poročila, vzrok smrti zvezdnice serije Glee ostaja utopitev, način pa nesreča.

33-letno igralko so k večnemu počitku položili 24. julija na pokopališču Forest Lawn Memorial Park v Kaliforniji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

V sporočilu za javnost je njena družina zapisala:

"Hvaležni smo za vso izkazano podporo, ljubezen ter za vse molitve namenjene Nayi in njenemu sinu. Medtem, ko objokujemo smrt naše lepe legende, smo počaščeni zaradi neminljive zapuščine, ki jo je pustila za seboj. Naya je bila izjemen talent, vendar je bila še izjemnejša oseba, mama, hči in sestra."

Priporočamo tudi: Pajkov v hiši se boste znebili z vzdrževanjem reda in čistoče in pa Tedenski jedilnik: namigi za okusna kosila, za katera ne boste odšteli veliko denarja

Preberite še: Zadnji trenutki igralke Naye Rivere: Zbrala je moči, da je rešila sina, ne pa tudi sebe

Morda vas zanima tudi: Vanessa Bryant: Kdo je ženska, ki je ljubila tragično preminulega Kobeja Bryanta


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)