Znaki, da je odličen ljubimec

Spoznajte njegove sposobnosti, preden ugasneta luči.

22.2.2017 ob 12:40

ljubimec_shutterstock_479612449.jpg

Spoznali ste novega partnerja in zvezo ste pripravljeni ponesti na višji nivo: tistega v spalnici. Pri tem se sprašujete, kaj se vam tam obeta. Je dober, povprečen, slab? Na srečo obstajajo znaki, ki vam bodo dvome razblinili, preden bosta prišla do ključnega dejanja. Poglejte, kateri obljubljajo, da je čista desetka.

Sledite nam tudi na Facebooku.  

Obnaša se kot kavalir

Odpre vam vrata, pridrži vam stol in plašč, posluša vas, ko mu pripovedujete o delu in je prijazen do vseh, tudi natakarja, ki vama streže pri večerji ali prodajalke na tržnici. Vse to so znaki, da je kavalir in se bo kot takšen obnašal tedaj, ko bosta ugasnila luč.

Pozna moč dotika

Dober ljubimec ceni moč dotika tudi izven spalnice. Če se med večerjo nežno dotakne vaše roke ali vam svojo dlan položi na hrbet, ko odhajata skozi vrata, vas med sprehodom prime za roko, mimogrede poboža po obrazu, se vas bo v ključnih trenutkih dotikal po celem telesu, prav to seveda obeta dober seks.

Ne vrti se vse okoli njega

Najbrž z moškim, ki govori samo o sebi, o svojih sposobnostih ali težavah, željah in hobijih, ne razmišljate o skoku med rjuhe. Če vas bo vendarle uspel prepričati, ne boste zadovoljni, saj se bo osredotočil le na svoje užitke. Povsem drugače kot nekdo, ki mu ni vseeno, kako ste preživeli dan, zakaj ste slabe volje, katera je vaša najljubša restavracija ter kateri film bi si radi ogledali.

Ne mudi se mu

Nekdo, ki se mu vedno mudi: na cesti, v trgovini, na sprehodu ali za mizo, bo hitel tudi med rjuhami. Ravno nasprotno od tistega, ki si za vsako stvar vzame čas in celo tedaj, ko obtičita v gneči, ne dela drame.

Ob njem se počutite čudovito

Lahko ste sproščeni, spontani, vedno vam namenja komplimente in vas sprejema takšno, kot ste. Zanj ste preprosto seksi in privlačni, prav ta kemija je zagotovilo za odličen seks.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)