5 ženskih lastnosti, ki jih moški noro obožujejo

Čeprav je včasih videti, da jih sploh ne opazi.

14.9.2018 ob 3:30

moski_zenska_ljubezen_srcek_zmenek_hrana.jpg

Zdi se, da moški in ženske včasih res prihajajo z različnih svetov. Medtem, ko one menijo, da bodo izbranca očarale in zadržale z lepim videzom ter uglajenim obnašanjem, moške prepričajo povsem drugačne kvalitete. Zlasti v daljšem razmerju najbolj cenijo sledečih pet.

1 Pozornost

Ne gre za darila, temveč za dejanja. Če boste iz pogovorov znali razbrati, česa si želi in po čem hrepeni, ter ga nato presenetili z najljubšo jedjo, ki je že dolgo ni okušal ali boste na večerjo povabili prijatelja, ki ga že dolgo ni videl, vam bo neizmerno hvaležen.

2 Zrelost

Nekdo, ki na življenje gleda z realne plati in zna dobro svetovati, je neprecenljiv v življenju vsakega. Če ste tisti, na katerega se vedno lahko zanese, ga včasih malce prizemljite in mu z dejanji ter besedami pomagate, vas zagotovo ceni.

3 Odkritost

Čeprav večina sprva res ni navdušena nad tem, da nekdo vedno pove, kaj mu leži na duši, s časoma vsak dojame, da je odkritost najboljša politika v vsakem odnosu. Ta je namreč tista lastnost, ki omogoča reševanje težav ter zorenje in razvijanje zveze.

4 Sočutje

Sočutje je še ena, v njegovih očeh neprecenljiva lastnost. Ne glede na to, kako ga pokažete: se zjočete ob žalostnem filmu, pobožate zapuščeno žival, potolažite žalostnega nečaka ali se ob težavah, ki ga pestijo, znate postaviti v njegovo kožo, ga poslušate ter razumete. Prav sočutje velja za eno najbolj zaželenih lastnosti, ki jo moški iščejo pri svojih življenjskih sopotnicah.

5 To, da vedno mislite na vse

Morda se vam ne zdi tako, a v resnici vas po tihem občuduje, ko razmišljate o tem, kaj kupiti za večerjo, na katero sta povabila prijatelje, se spomnite na rojstni dan njegove mame in ji kupite lepo darilo, načrtujete, kdaj boste šli v čistilnico po obleke, veste, da boste morali registrirati avto in da je treba vrniti knjige v knjižnico. Tedaj ve, da ga prekašate na vseh nivojih saj se zaveda, da bi on ob tolikih opravkih zagotovo na kakšnega pozabil.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo) ali pa Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)