5 dejstev, ki izdajajo, da se je čisto zaljubil vate

Dokazi, ki z romantiko na prvi pogled nimajo nič skupnega.

23.6.2018 ob 4:15

par_ljubezen.jpg

Zaljubljenost je lepa in seveda ste veseli vedno, ko se slišita, še bolj pa, kadar se srečata. A če niste povsem prepričani v njegovo predanost vajini zvezi, si poglejte nekaj znakov, ki več kot zgovorno pričajo, da je zaljubljen tudi sam in ima vajina romanca veliko možnosti za uspeh.

1 Ve, kaj hoče

Moški, s katerim si obetate skupno prihodnost, bi moral dobro poznati svoje želje, strasti in cilje. Tako dolgoročne kot kratkoročne. Šele tedaj, ko ima jasno predstavo o prihodnosti in jo lahko odkrito deli z vami, se je resnično pripravljen vezati.

Če tega pri vašem dragem ne opažate, se nikar ne tolažite, da bo s časoma dojel, kaj bi rad. To mora vedeti, preden nekomu podari srce, sicer zagotovo z razmerjem ne misli resno.

2 Je optimističen

Pred kratkim izvedena raziskava univerze Oregon je pokazala, da so ženske ob optimističnih partnerjih srečnejše in zadovoljnejše v zvezi. Nivo njegovega optimizma namreč neposredno vpliva na uspeh razmerja.

Poleg tega je lepo ob sebi imeti nekoga, ki na življenje gleda z vedre plati in v težkih trenutkih zna tistemu, ki ga ljubi, zagotoviti pravo podporo in ne dovoljuje, da bi odnos uničili drobni spori.

3 Za vas se je pripravljen spremeniti

Resnično je nemogoče nekoga spreminjati, vsak se lahko spremeni le sam. Če ima seveda za to interes, ki pa je prisoten le ob človeku, ki mu veliko pomeni. Če vam je torej obljubil, da vas bo kdaj pospremil v opero, čeprav sam prisega na nogomet, je to nedvomno dober znak.

Prav tako tudi, v kolikor bo vam na ljubo raje izbral ležerne, kot vedno le aktivne počitnice. Naj gre za še tako drobne in banalne spremembe v njegovem obnašanju, če se vam z njimi približuje, je to zagotovo dober znak.

4 Je malce skrivnosten

Kljub temu, da sta že dolgo časa par, vas še vedno preseneča. S tem ni prav nič narobe. To, da vam ne razkrije takoj čisto vseh skrivnosti pomeni, da vam je pripravljen nameniti čas, v katerem ga boste nedvomno spoznali, z vsakim novim odkritjem pa bosta bližje trdni zvezi.

5 Odgovorno razpolaga z denarjem

Način, kako ravna z denarjem, veliko pove o njegovem značaju. Dobro je, če redno plačuje račune, ni v rdečih številkah na banki, ne zapravlja brezglavo denarja, skratka, ne živi le za danes, temveč razmišlja tudi o jutrišnjemu dnevu.

Če je impulziven potrošnik in nikoli ne ve, koliko ima v denarnici, ste spoznali neodgovornega in nepotrpežljivega moškega. Družinski terapevti opozarjajo, da je prav med tistimi, ki ne znajo ravnati z denarjem, veliko takšnih, ki radi skočijo čez plot. Zato bodite pozorni na njegove finance. Te povedo veliko več kot le, koliko zasluži in kako zapravlja.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)