Vadba, ki je zasvojila Jennifer Aniston

In zato je slaba vest ob prigrizkih povsem odveč.

4.10.2016 ob 6:00

aniston_naslovna.jpg

Jennifer Aniston je res pravi navdih. Znana igralka priznava, da obožuje vadbo in je pozorna na svojo prehrano, kar se seveda odraža na njeni fantastični postavi in mladostnemu videzu.

Več zanimivosti iz sveta znanih poiščite na Facebooku

Za revijo The Shape je razkrila, brez česa njen dan ni popoln. Med drugim je povedala, da je v njenem hladilniku mogoče vedno najti štiri živila, s katerimi se rada razvaja. »Vselej imam na voljo kuhane artičoke, ki so odlične, kadar so hladne. Ko me med obroki zgrabi lakota, jih pomakam v zenf in z njimi preženem praznino v želodcu. Obvezno pa so v mojem hladilniku še kumare in zelena. Ti osvežujoči in hrustljavi zelenjavi predstavljata odličen prigrizek,« je povedala Jennifer.

Na vprašanje, katero vadbo bi izbrala, če bi se morala odločiti le za eno je odgovorila, da obožuje metodo, imenovano »The Class«. To je zasnovala trenerka Taryn Toomey. Gre za 75 minutni program vaj, ki povezuje klasično telovadbo in jogo, ter skozi intenzivni fizični trening ob spremljavi terapevtske glasbe pripomore k zdravemu, lepo oblikovanemu telesu in mirnemu umu.

In kadar je na tesnem s časom? »Če imam zaradi takšnih in drugačnih obveznosti na voljo le 15 minut, se odločim za intervalni trening. Ta vključuje minuto teka, minuto sprinta, minuto hoje ter znova minuto teka, sprinta in hoje in tako naprej. To je trening, ki v izjemno kratkem času prevetri um in telo,« zaključuje igralka, ki izgovora, za vadbo nima časa, preprosto ne pozna.

Avtorica: M. F.
Foto:


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)