Slab nasvet, ki ga je upoštevala Renée Zellweger

In kako močno ji je škodoval.

22.9.2016 ob 11:10

renee_RTX2O8KH.jpg

Dojenček Bridget Jones je po šestih letih prvi film, ki ga je posnela Renée Zellweger. Žarometi svetovne javnosti so se znova usmerili vanjo. Prav ta pozornost pa je igralki v preteklosti povzročila nemalo težav. O njih in o tem, kako jih je premagala, ter uspela zaživeti zdravo, srečno in izpopolnjeno življenje, je spregovorila za revijo People.

Več zanimivosti iz sveta znanih poiščite na Facebooku

"Moje zasebno življenje je bilo nekoč polno poslovnih obveznosti. Na vse pretege sem se trudila, da ne bi razočarala ljudi v svojem življenju in oboževalcev. Zato sem se vedno gnala ter zanemarjala svoje meje," je povedala 47. letna igralka. "Zaradi vseh obveznosti zasebnega življenja sploh nisem imela, tudi zdravje je bilo postavljeno na stranski tir,"  je dodala Renee, ki je leta 2014 dvignila nemalo prahu in sprožila nešteto špekulaciji glede videza, natančneje glede domnevnih lepotnih posegov. 

"Vesela sem bila, da so ljudje opazili, da sem postala drugačna. Takrat sem zaživela drugačno življenje in po zaslugi tega sem srečna in izpolnjena še danes. Sem zdrava in nedvomno se to odraža tudi na mojem videzu. Predolgo sem zanemarjala zdravje in počutje, končno pa sem prenehala slediti nerealnim ciljem in sprejemati slabe odločitve, ki so me v preteklosti pripeljale do brezmejne izčrpanosti, ta pa se je odražala tudi na mojem videzu. Zlasti sem se odločila ignorirati resnično slabe nasvete tistih, ki naj bi bolje od mene same vedeli, kaj je dobro zame. Velikokrat so mi svetovali, naj izčrpanost odmislim in grem naprej. Naj se ženem do skrajnosti. Menim, da je bil to najslabši nasvet, kar sem jih kdaj koli dobila in ga tudi poslušala. "

Renee je trenutno v zvezi z dolgoletnim prijateljem, kitaristom in pevcem Doyle Bramhallom in pravi, da je srečnejša, kot kdaj koli prej. Končno ji je namreč uspelo v življenju poiskati pravo ravnovesje in zatrjuje, da nikoli več ne želi biti oseba, kakršna je bila pred 10. leti. "Nočem biti Renee iz preteklosti, mnogo bolj všeč sem si takšna, kakršna sem sedaj in se veselim prihodnosti ter osebe, kakršna bom v njej postala."

Avtorica: M. F.
Foto:


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)