Lepotna napaka Sofie Vergara

Kaj bi zagotovo počela drugače.

27.9.2016 ob 8:35

sofia_RTX24QR9.jpg

Sofia Vergara sodi med tiste, ki brez zadrege govorijo o svoji lepotilni rutini, s katero ohranjajo zavidljiv videz in premagujejo sledove časa. Kot večkrat v šali pove, ima celo omaro najrazličnejših kozmetičnih proizvodov in uporablja čisto vse.

Več zanimivosti iz sveta znanih poiščite na Facebooku

Med njimi pa je tudi takšen, ki bi ga, kot pravi sama, morala začeti uporabljati prej. »Ne gre za čudežno kremico, temveč za kremo z zaščitnim faktorjem, ki je do svojega dvajsetega leta nisem nikoli nanašala. Sedaj to obžalujem in bi, če bi čas lahko zavrtela nazaj, zagotovo ravnala drugače. Dosledno bi kreme, ki varujejo pred sončnimi žarki, uporabljala po celem telesu, zlasti pa na obrazu, vratu in dekolteju. Čeprav sem z leti postala previdnejša, mi koža z videzom sporoča, da je že malce prepozno.« 

Sofia se sedaj dobro zaveda, da je uporaba zaščitne kreme na obrazu, vratu, prsih in drugih izpostavljenih predelih telesa še kako pomembna. Neljube posledice sončnih žarkov (neenakomerna obarvanost, zadebeljena koža in gubice) so pri njej najizrazitejše prav na dekolteju. 

»Ko enkrat pride do teh poškodb, jih je skoraj nemogoče odpraviti, čeprav lahko kemični pilingi in laserski posegi nekoliko ublažijo škodo,« je povedala zvezdnica, ki ji mnoge zavidajo videz, sama pa se najbolj zavzeto bori s hiperpigmentacijo, katero je na njeni koži pustila mladostna neprevidnost.

Avtorica: M. F.
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)