Tečete? Podarjamo 10. startnin za Triglav tek v Kranju

Izpolnite prijavnico in se potegujte za brezplačno udeležbo na 7. Triglav teku.

16.8.2018 ob 7:09

tek_tekaca.jpg

V soboto, 8. septembra, bo v neokrnjeni naravi posestva Brdo pri Kranju 7. Triglav tek, na katerem vam bo tekačem na voljo pet oblik teka: polmaraton, tek na 10 km, družinski tek, otroški tek in poslovni tek trojk.

Organizatorji so letošnje leto pripravili tudi delavnice z olimpijko Brigito Langerholc in video posvete s fizioterapevtom Tomažem Fuchsom, ki bodo v okviru Triglav teka ob sredah potekali v digitalnem centru Triglav Lab.

Dogodki bodo potekali vsako sredo vse do edinstvenega tekaškega dogodka Triglav tek, 8. septembra, in sicer v prostorih digitalne poslovalnice Triglav Lab na Dunajski 20. Kdaj se lahko pridružite Brigiti in Tomažu, izveste TUKAJ, sicer pa se vsi navdušeni tekači in tisti, ki se s tekom šele začenjate ukvarjati, lahko v okviru priprav na 7. Triglav tek pridružite tudi brezplačnim vodenim tekaškim treningom v kar 10 krajih po Sloveniji.

Tekaškemu treningu, ki bo v torek, 21. avgusta, ob 18. uri na Brdu pri Kranju, se bodo pridružili številni profesionalni športniki, ambasadorji Triglav teka: smučarska skakalca Peter in Cene Prevc, deskarja na snegu Rok Marguč in Žan Košir, biatlonec Klemen Bauer, smučarski tekačici Vesna Fabjan in Anamarija Lampič, profesionalni skater Timotej Lampe Ignjić, ultramaratonka Nataša Robnik ter Tadej Enci, paraolimpijec/atlet.

Podarjamo 10. startnin

Naša časopisna hiša Delo bo letos podarila 10. startnin. Vse, kar morate storiti, je, da TUKAJ izpolnite prijavnico in že se potegujete za brezplačno udeležbo na 7. Triglav teku. Srečno!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)