Tako se je Jennifer Lopez odzvala na opazke, da ima preveč kilogramov

Jennifer Lopez je na obline ponosna in se ne sramuje svojega telesa.

22.5.2018 ob 6:04

jennifer_lopez_alex_rodriguez_2018.jpg

V času, ko so se mnoge slavne in neslavne ženske trudile biti čim bolj vitke ter brez kančka telesne maščobe, je na svetovno estrado stopila Jennifer Lopez. Ta nikoli ni skrivala svojih oblin in jih je vedno ponosno pokazala, čeprav je bila, kot je povedala v nedavnem intervjuju za InStyle, na začetku svoje kariere pogosto deležna opazk, da je preobilna in prigovarjanj, naj se znebi kilograma ali dveh.

"Moje obline me nikoli niso motile, sem pa bila zaradi njih deležna nemalo kritik ljudi, ki so v zabavni industriji nekaj veljali. Govorili so mi, naj shujšam. Ko mi je bilo takšnih in drugačnih pripomb dovolj, sem jasno in glasno povedala, da je to moja oblika telesa, na katero sem ponosna. Vse ženske, ob katerih sem odraščala, so imele meni podobno postavo in vse so se mi zdele lepe," je spomine obujala zvezdnica, ki prav zaradi svojega bujnega telesa še danes velja za eno glavnih zagovornic polnejše postave, z jasnim stališčem pa je znatno pripomogla k temu, da so mnoge ženske vzljubile svoje telo, čeprav ni ravno v skladu s strogimi merili, ki veljajo v Hollywoodu.

"Veliko žensk, ki sem jih srečala ob takšnih in drugačnih priložnostih, se mi je zahvalilo in povedalo, da so včasih menile, da so debele, po moji zaslugi pa se počutijo lepe in dobro v svoji koži," je še povedala zvezdnica in dodala, da je bila njena generacija vedno obsedena s konfekcijsko številko 32, ki pa je za normalno telo praktično nedosegljiva velikost.

"Mama je tista, ki mi je privzgojila zdrav odnos do sebe. Vedno je govorila, da smo lepe prav takšne, kot smo. Moj oče je telo moje mame oboževal in vsi moški v moji družini so prisegali na ženske z oblinami. Imeti zadnjico, dojke, trebuh in boke ter biti nižji od 180 centimetrov ni nič slabega in s tem dejstvom sem odraščala.

Ko sem se začela uveljavljati pod sojem žarometov, s svojim telesom nisem imela namena pošiljati nikakršnega sporočila. Sem pa vesela, da sem vsem dokazala, da se sebi zdim najlepša takšna kot sem, da sem ponosna nase in da sem tako postala navdih mnogim pripadnicam nežnejšega spola, ki so se naučile ljubiti sebe ter sprejemati svoje telo," je še povedala Jennifer Lopez.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters Pictures


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)