Zakaj ima Jennifer Lopez raje mlajše moške

Saj ne, da bi se zato morala opravičevati.

9.2.2017 ob 12:00

jlo_naslovna.jpg

Že dolgo ni več nobenega dvoma,  kaj se dogaja med Jennifer Lopez in veliko mlajšim Drakom. In čeprav se pojavljajo tudi namigovanja, da v zvezi malce škriplje, je povsem jasno, da  J.Lo. privlačijo mlajši pripadniki močnejšega spola.

Zakaj je temu tako, je 47 letna pevka, igralka, skratka diva, spregovorila za revijo W magazine.

"Moški v dvajsetih so polni samozavesti in ponosa, ženske pri istih letih pa polne negotovosti," je povedala in dodala: "Ko oboji zakorakajo v kasnejša leta, negotovost začne prevzemati moške, one pa postanejo samozavestne ter se začno zavedati svojih prednosti, kar jih naredi lepše ter seveda pogumnejše."

Pevka je torej prepričana, da razvoj samopodobe pri moških in ženskah poteka drugače in pravi, da je prav ta razlika tista, zaradi katere se ujame z mlajšimi: "Samozavestni so oni, samozavestna sem jaz, poleg tega rada tvegam in stopam izven meja poznanega. Tega me ni strah, temveč se mi zdi razburljivo. Morda sem zato nenavadna in drugačna, a želim okusiti kar največ," je dodala in priznala, da v zgodnejših letih ni bila povsem zadovoljna s svojim telesom, sedaj pa se ceni in se ima rada, kot še nikoli poprej.

"V svojih 20- tih nisem spoštovala telesa in ne svojega videza. Šele sedaj sem v obdobju, ko sem nase ponosna. Ne v smislu prevzetnosti in arogance, vendar se cenim veliko bolj, kot sem se tedaj. Ne gre za popolnost, gre pa za sprejemanje sebe in vsega, kar mi je prineslo življenje, zaradi česar si upam več, se požvižgam na morebitne obsojajoče poglede in posežem po tistem, kar mi je všeč."

Za Lopezovo to seveda ni prva romantična zgodba z mlajšim srčnim izbrancem. Casper Smart, s katerim sta se po večletni zvezi razšla lanskega poletja, bo letošnjega aprila dopolnil 30 pomladi.  

Drake je v trideseta ravno zakorakal, glasbenika pa sta govorice o romantični zvezi sprožila lanskega decembra, ko sta sodelovala pri glasbenem projektu. Ugibanj o tem, kaj se resnično med njima dogaja je bilo z objavo skupnih fotografij na Instagram profilih konec, saj sta na takšen način vsem sporočila, da sta par ne le na glasbenem, temveč tudi na zasebnem področju. 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Avtorica: M. F.
Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)