Pijače, s katerimi nazdravljajo vedno fit dekleta

Za večerne zdravice brez jutranjega glavobola in slabe vesti.

3.7.2016 ob 6:30

pijaca_shutterstock_300240929.jpg

Poletje je čas sproščenih zabav in tudi polnih kozarčkov. To ne pomeni, da lahko z opojnimi pijačami pretiravate, ni pa se jim treba povsem odreči. A izberite takšne, ki na vaših bokih ne bodo pustile preveč očitnih posledic. In seveda zmerno. Poglejte, kaj v baru naročajo tiste, ki se vedno lahko pohvalijo s fit postavo.

Več nasvetov za fit postavo poiščite na Facebooku.

Sveže sadne koktejle

Preden natakarju naročijo zapeljivo pijačo preverijo, kaj je v njej. Vedno izberejo tiste koktejle, ki so pripravljeni iz svežega sadja ali zelenjave ter ne onih, katerim so dodani sadni sirupi, sladkor ali umetna sladila in arome.

Belo vino

Velikokrat se namesto za sicer na pogled več kot privlačne kremaste koktejle odločijo za na videz skromno belo vino. Primerno ohlajeno prijetno osveži ter v njem ni dodatkov, ki bi lahko ob kozarčku ali dveh škodovali zdravju in postavi.

Vodko s sodo in grenivkinim ali limetinim sokom

Prava mera vodke z nekaj kapljicami limetinega ali grenivkinega soka je prav tako odlična izbira za poletne zdravice. Ne samo, da z njo ne boste zaužili nepotrebnega sladkorja, prihranjen vam bo tudi nadležen maček po zabavi.

gin_shutterstock_372024703.jpg

Gimlet

Še ena pijača, ki je kot nalašč za poletne večere. Gimlet je koktejl, sestavljen iz gina in soka svežih limet. Kozarček ali dva ne bosta slabo vplivala ne na zdravje in ne na postavo, kar one že vedo, vi pa ste pravkar dobili idejo, kaj naročiti natakarju za točilno mizo.

Tekilo z ledom in limeto

Kombinacija, s katero lahko brez skrbi nazdravite. Če seveda ne prekoračite meje in zato zaplešete po mizah. Tudi v tem primeru pa vam bo prihranjen močan glavobol naslednje jutro. Pa vendar: nikar...

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)