Hilary Duff ni več obremenjena s svojo postavo

Znana igralka o tem, kako je premagala negotovosti.

10.2.2017 ob 10:00

hilary_naslovnica.jpg

Hilary Duff brez sramu in zadrege priznava, da je bila v preteklosti preobremenjena z videzom svojega telesa in da je svoja zgodnejša leta preživela v bitki z negotovostmi. Želela je biti čim bolj vitka ter v določenem obdobju tehtala komaj 50 kilogramov.

Več zanimivosti iz sveta znanih najdete na Facebooku

"Bila sem obsedena s seboj, s svojo postavo in zlasti s tem, kakšna je moja prehrana. Sedaj vem, da sem bila presuha, telo pa mi je s krči sporočalo, da ne dobiva vseh potrebnih snovi. Žal sem v preteklosti podlegla vsem pritiskom in sledila nezdravim idealom," je povedala v enem od intervjujev za Elle.com.   

Igralka je novoletne praznike preživela s svojim štiriletnim sinom Lucom na vročih Havajih in s ponosom pokazala obline v kopalkah ter hkrati razkrila, da se je po porodu skrivala pred mediji, saj jo je bilo strah komentarjev o njenem videzu. Zaveda se, da glede tega ni edina ter da so mnoge mame takoj po porodu pod velikim pritiskom in prepričane, da morajo čim prej oblikovati postavo, kakršno so imele pred nosečnostjo. 

Delayed flight means one more day. No prob. ????????????????

A photo posted by Hilary Duff (@hilaryduff) on

"Po rojstvu sina 15 dni nisem zapustila doma. Vsi so želeli vedeti, kakšna sem," je povedala Hilary, ki je zase idealno vadbo našla v boksu, s katerim si pomaga do dobrega počutja v svoji koži.

"V preteklosti sem se vedno borila s petimi, desetimi kilogrami, sedaj se zanje ne zmenim več. Sem normalna in popolna v svojem telesu. Včasih se ob odsevu v ogledalu pohvalim, včasih si rečem, da bi lahko malo bolj pazila na hrano, a to je vse. Moj cilj ni več tehtati 50 kilogramov, kar je za mojih 155 centimetrov premalo. Vadim rada, a ne zato, da bi bila vitka. Nisem več obremenjena s svojo postavo. Sreča se res skriva v drugih stvareh," je zaključila Hilary.

Avtorica: M. F.
Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)